Krémmánia magazin

Szivárványillatú csillám testfény (X)

Vannak, akik úgy gondolják, hogy Sellők, Unikornisok, Tündérek, Varázslények márpedig léteznek. Még akkor is, ha saját szemükkel nem is látták őket. Bőrük meseszépen csillog, illatuk pedig semmihez sem fogható. Sokan szeretjük az ilyen és ehhez hasonló meséket. Elmerengve világukban, kicsit mi is csodalényeknek érezhetjük magunkat.

De mi lenne, ha ezt az érzést magunkkal hozhatnánk a való világba?
Miért is ne tehetnénk meg?

A Be Unique ebben segít nekünk. Egy igazán különleges natúr kozmetikum, mely átmenet a dekorkozmetikumok és a bőrápolási kozmetikumok között. Összetevői mind megtalálhatóak a természetben, pont úgy, ahogy a fent említett kis csodalények a hitben.

A Phi-csajok a testfény összetevőit tekintve ásványi csillámpigmenteket kevertek el ápoló növényi olajokkal, tápláló összetevőkkel, antioxidánsokkal és E-vitaminnal. Adtak hozzá egy kis varázslatot, eperport és szivárvány-illatot, hogy igazán különleges lehess ezen a nyáron.

Kint a napfényben meseszépen csillog a bőrön, miközben ápolja is azt. Talán a legjobb a dekoltázsunkat bekenni vele, mint egy ékszert viselve a csillogást a nyakunkon. A kézfej és a lábfej is tökéletes terület egy kis csillogásra, de akár a előbújó vállunk is megcsillanhat a fényben.

Ami szuper ebben a testfényben, hogy kint a napon, illetve megvilágítva varázslatos csillogást ad, bent egy szobában, irodában  azonban szolidan megbújik a bőrön. Így akár munkahelyen is viselhetjük minden nap.

Legyen hát2017 nyarának mottója:
Tündökölj, ahogy megcsillan a napfény a bőrödön, légy Te a fény! Be Unique!

Még egy natúr kozmetikum is képes divatos, fancy, szexi, trendi lenni. Pont ilyen lett a Be Unique shiny body butter, azaz a csillám testfény! Ez a csillogó testvaj a Phi Kozmetikum alkotóinak keze munkája. Ők a Phi-csajok, Mariann és Timi, akik mindig kitalálnak valami újat és izgalmasat. Idén nyáron pedig a szivárványillattal tuningolt csillámtestfény lett ez.

FIGYELMEZTETÉS: Vigyázz, csillogni fogsz! 😉 ….és ha nem vigyázol, a ruhád is csillogni fog. Normál nappali fényben, szobában szolid csillogást eredményez. Napfényben, illetve direkt fényben azonban Te magad leszel a legszebb ékszer…

Azért a tényszerű összetevőkről sem feledkeztünk meg: fehér agyag, jojobaolaj, frakcionált kókuszvaj, kovasav, eperpor, természetes ásványi pigmentek, szkvalán, E-vitamin, beta-szitoszterol, szivárvány-illat (természetes eredetű)

INGREDIENTS: Caprylic/Capric Triglyceride, Kaolin, Silica, Simmondsiachinensisseedoil, Tocopherol, Beta.sitosterol, Squalene, fragrance (natural), Mica, CI 77891, CI 77861, CI 774, Fragaria ananasafruit powder,

Öntartósító formula, mely nem tartalmaz kőolajszármazékot, alkoholt, SLS-t, mentes minden parabéntől és tartósítószertől.

És egy kis szösszenet a Phi-ről, amit mindenképp érdemes tudni róla:

Natúr kozmetikum termékeiket nagy odafigyeléssel, kézzel készítik minőségi, csak és kizárólag természetes forrásból származó alapanyagokból. Minden egyes darabban egytől egyig benne van minden tudásuk, határtalan szeretetük és tiszteletük a szakma iránt, a természet iránt de leginkább Te irántad, aki bizalmadba fogadtad a Phi kozmetikumokat és használod őket. Nagy gondossággal és örömmel készítik Neked termékeiket szívvel, lélekkel és a természet válogatott kincseivel. Találd meg a szépséget a természet által inspirált, kézzel alkotott Phi Kozmetikumokban Te is!

A cikk a Phi Kozmetikumok gyártójának támogatásával készült.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés