Krémmánia magazin

Csillámok övezzék utadat! – Ragyogó pedikűrök a nyárra

Ideje, hogy körömpingálási vágyainkat lábujjainkon is kiéljük, a sok szép nyári papucs és szandál ugyanis szinte kiált érte, hogy csini pedikűrt készít(tes)sünk számukra. Most a leglátványosabb trendek közül hoztunk el hármat, amelyek csak úgy csillognak-villognak majd, ha a nyári napfény rájuk veti sugarát.

Gyémántos pedi

Találkozhattunk már a manikűröknél is a szikrázó dekorral, sikerét látva pedig várható volt, hogy a pedikűrös változata is népszerű lesz. Mivel önmagában is roppant látványos, nem igényel feltétlen külön tupírt, de mint látható, ez is épp úgy variálható más mintákkal vagy több színárnyalattal, mint bármelyik másik manikűr. Az ananászt formázó változat mondjuk abszolút cuki.

Strasszok mentén

Sajnos nem kizárt, hogy a fenti pedikűr elkészítése rejt magában némi kihívást, ezért máris itt van egy jókora fokkal egyszerűbb, mégis csinos változat, a strasszos pedi. Lényegében nem más, mint egy szimpatikus, egyszínű körömfestés, amit néhány jól pozicionált strasszocska díszít, amelyeket mostanság a nagylábujj körömágyának ívére szokás elhelyezni csinos kis ívben. A “körömtiarák” is nagyon menők, ezeket a csúcsos, sokszor többszínű csillogó díszeket előre összeállított dekorként tudod beszerezni, megspórolva a strasszok egyenkénti felragasztásával járó hajtépést.

Forrás: Pinterest
Forrás: Pinterest
Forrás: Pinterest
Forrás: Pinterest
Forrás: Pinterest

Csillámcsodák

Mindent lehet fokozni, az egyszerűséget is. Ez esetben ez szigorúan csak az elkészítésre vonatkozik, a csillámlakkos pedikűrökre ugyanis mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy látványban unalmasak.

Psszt… Szilveszteri körképünknél is adtunk már pár tippet fénylő körmök elkészítésére, azt is érdemes végignézegetni néhány további ötletért.  😉

Mentés

Mentés