Krémmánia magazin

Makacs korpa? Szabadítsd fel a fejbőrödet! (X)

A korpásodás nagyon sok kellemetlenséget okozhat, például stresszt, szégyenérzetet, frusztrációt. A Dercos a hajápolás úttörőjeként kifejlesztett egy olyan sampont, amely hatékonyan segít a korpásodás elleni harcban.

DERCOS MICRO PEEL
KORPÁSODÁS ELLENI PEELING SAMPON

Az új Dercos Micro Peel hatékony, ugyanakkor gyengéd aktív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek finoman, de eredményesen hámlasztanak. Innovatív formuláinak köszönhetően szembe száll a legmakacsabb, zsíros, letapadt korpával is.

Nem nehezíti el a hajat, puha és fényes marad, miközben hatékony segítséget nyújt mindazoknak, akik eddig nem tudtak a kellemetlen korpától megszabadulni.

INNOVATÍV ÖSSZETÉTEL
+
SZILIKONMENTES

Az aktív hatóanyagok kombinációjának köszönhetően a Dercos Micro Peel olyan fejbőr-radírozó hatással rendelkező sampon, amely segít csökkenteni a látható korpát. A szalicilsav segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, gyengéden hámlaszt. A Piroctone Olamine egy jól ismert hatóanyag, nagyon hatásos a zsíros korpával szemben. Megnyugtatja a fejbőrt, amely napról-napra kevésbé viszket. A glicerin pedig ezen felül segít ápolni a fejbőrt.

Formulája kellemes használatot és friss érzetet biztosít, illata finom ciprusos, borókás, mentolos. Zöld, géles állaga a mikrorészecskékkel frissességet és felüdülést hoz a fejbőrnek.

Használat

Vigye fel a fejbőrre és gyengéden masszírozza a korpa eltávolítása érdekében. Hagyja rajta 3 percig, majd alaposan öblítse le. Használja legalább 4 héten keresztül heti két alkalommal. Rendszeres használattal érhető el a kívánt hatékonyság.

A cikk megjelenését a Vichy támogatta.

Mentés

Mentés

Mentés