Krémmánia magazin

Műszempilla, ami Magneto-t is megpróbálná befűzni

Mert, hogy mágneses! Csak klikk és kész is, fenn van a szépen ívelt, instant pillasor. Nincs ragasztó, nincs csipesz és nincs szentségelés, ha nem sikerül tűpontosan felhelyezni a műszempillát.

Flash Sale – 50% OFF Today!

Ladies! 🙋 Isn't this eyelashes amazing?😍😍It's on 50% OFF for today only and a few left in stock. Get yours now! 🔥🏷

Közzétette: Coquet Joli – 2017. július 18.

Ezt ígéri legalábbis a Coquet Joli webshop Facebook oldalán megosztott videóban látható műszempilla, ami egy-egy pár vékonyka pillasort tartalmaz mindegyik szemre. A pillapárok közepén egy vékonyka, rugalmas mágnescsík található, ezzel cuppantható szempilláinkra alulról és felülről a párocska, amik aztán szorosan tapadnak egymáshoz, miközben hozzák a szépen ívelt drámai hatást.

Ó, ha minden ilyen tökéletes lenne!

Sajnos ő sem az.

Bár nagyon jól hangzik a dolog, hogy egy laza mozdulattal fecsattinthatjuk a legyezőméretű szexiséget, a valóság az, hogy ez is épp olyan macerás, mint a normál változat, és akkor még nem is beszéltünk arról, vajon mennyire lesz szép a végeredmény:

A mágneses műszempilla egyébként nem csak erről a némileg ismeretlen weboldalról rendelhető meg. Eredetileg a The One Two dobta piacra, de villámgyorsan másolni kezdték a 70 dolláros, vagyis kb 19 ezer forintos szettet, így mára az aliexpressről 6 dollártól tudjuk beszerezni, és ha ott vannak, akkor természetes, hogy az ebay-ről is rendelhetőek hasonló árakon. Mivel az eredményessége rejt magában némi kérdésességet, ezek az árak talán reálisabbak is ahhoz, hogy kísérletezgessünk és meglássuk, a hype mögött valóban meghúzódik-e egy kis érték is.

The One Two Lash

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés