Krémmánia magazin

Kylie Jenner full extrás sminkkollekcióval ünnepli 20. szülinapját

Ismét. Rajongói legnagyobb örömére mióta kozmetikai márkája elindult, minden évben kiad néhány újdonságot a születésnapra alkalmából. Mivel idén kezdi el húszas éveit, augusztus 1-én nagy csinnadratta közepette lehet majd elkapkodni a strasszkövekkel kirakott szájfényt és más sminkes cuccokat.

Fotó: Nicholas Hunt/Getty Images for New York Fashion Week

A pasztell rózsaszín csomagolású kollekcióban találhatunk sminkecseteket, szemhéjpúder palettát, új Ultra Glow highlightert és persze folyékony rúzsokat és szájfényeket is, több árnyalatban. A pici, tégelyes kiszerelésű highlighterek egy aranyos csillogású King és egy rózsás-pinkes Queen árnyalatban várnak ránk.

A mini folyékony rúzsok matt és bársonyos finish-t kaptak, színben pedig a Kylie Cosmetics-től megszokott barackos, nude-os típusokkal találkozhatunk. Csupa nagy kedvenc került bele a csomagba (ergo semmi új): Angel, August Bug, All Nighter, Baby Girl, Gorg és a One Wish árnyalat.

A sminkpaletta kilenc szemhéjpúder mellett két highlightert is tartalmazni fog, valamint egy kis tükröt, ami a márka nyitott ajkas logójának formáját idézi, csak épp szívecskés kiadásban.

Két új árnyalatú szájfény is került a kollekcióba, a visszafogott nude Cupcake és az élénk piros Cherry Pie.

Kylie Jenner a Spanchaten számos részletfotót megosztott már a kollekcióról, aminek tagja lesz még két Lip Kit is, mégpedig az életkorára utaló Twenty, ami matt finish-ű nude pink árnyalatot kapott, valamint a strasszköves Candy, ami egyike a szetteknek, amikkel anno Jenner bevezette a márkáját.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés