Krémmánia magazin

Kylie Jenner full extrás sminkkollekcióval ünnepli 20. szülinapját

Ismét. Rajongói legnagyobb örömére mióta kozmetikai márkája elindult, minden évben kiad néhány újdonságot a születésnapra alkalmából. Mivel idén kezdi el húszas éveit, augusztus 1-én nagy csinnadratta közepette lehet majd elkapkodni a strasszkövekkel kirakott szájfényt és más sminkes cuccokat.

A pasztell rózsaszín csomagolású kollekcióban találhatunk sminkecseteket, szemhéjpúder palettát, új Ultra Glow highlightert és persze folyékony rúzsokat és szájfényeket is, több árnyalatban.

kylie20_snapchat_1kylie20_snapchat_2kylie20_snapchat_3
< >
Forrás: Snapchat / Kylie Jenner

A pici, tégelyes kiszerelésű highlighterek egy aranyos csillogású King és egy rózsás-pinkes Queen árnyalatban várnak ránk:

kylie20_snapchat_4kylie20_snapchat_5
< >
Ultra Glow highlighterek - Forrás: Snapchat / Kylie Jenner

A mini folyékony rúzsok matt és bársonyos finish-t kaptak, színben pedig a Kylie Cosmetics-től megszokott barackos, nude-os típusokkal találkozhatunk. Csupa nagy kedvenc került bele a csomagba (ergo semmi új): Angel, August Bug, All Nighter, Baby Girl, Gorg és a One Wish árnyalat.

kylie20_snapchat_6kylie20_snapchat_7kylie20_snapchat_8
< >
Folyékony rúzs mini szettek - Forrás: Snapchat / Kylie Jenner

A sminkpaletta kilenc szemhéjpúder mellett két highlightert is tartalmazni fog, valamint egy kis tükröt, ami a márka nyitott ajkas logójának formáját idézi, csak épp szívecskés kiadásban.

kylie20_snapchat_9kylie20_snapchat_10kylie20_snapchat_11
< >
I want it all paletta - Forrás: Snapchat / Kylie Jenner

Két új árnyalatú szájfény is került a kollekcióba, a visszafogott nude Cupcake és az élénk piros Cherry Pie.

kylie20_snapchat_12kylie20_snapchat_13
< >
Szájfények - Forrás: Snapchat / Kylie Jenner

Kylie Jenner a Spanchat-en számos részletfotót megosztott már a kollekcióról, aminek tagja lesz még két Lip Kit is, mégpedig az életkorára utaló Twenty, ami matt finish-ű nude pink árnyalatot kapott, valamint a strasszköves Candy, ami egyike a szetteknek, amikkel anno Jenner bevezette a márkáját.

kylie20_snapchat_14kylie20_snapchat_15kylie20_snapchat_16
< >
Rhinestone Lip Kit - Forrás: Snapchat /Kylie Jenner

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés