Krémmánia magazin

Rihanna beauty márkája hamarosan debütál, csak épp nem tudni, mire számítsunk

Még múlt év tavaszán érkezett a nagy bejelentés, hogy az énekesnő FENTY BEAUTY néven saját birodalmat fog építgetni a kozmetikumok terén. Sokáig aztán csönd volt körülötte, rajongói csak találgatni tudtak, vajon melyik sminktrendet fogja meglovagolni a popdíva. Egy nem hivatalos és azóta el is tűnt Instagram oldal, az @fentybeautycosmetics anno annak lehetőségét dobta fel, hogy holografikus szájfény is lesz az első kör termékei között. Ez persze szimplán pletyka volt.

Most azonban Rihanna újabb információ morzsát hintett bele az éterbe, ami szerint a Fenty Beauty első kollekciója ősszel, egész pontosan szeptember 8-án fog megérkezni a Sephora és a Harvey Nicols üzleteibe és webshopjába.

Mindkét áruház esetén feliratkozhatunk hírlevélre, amiben egyből értesítenek majd a további részletekről, ha pedig valaki komolyan érdeklődik az újdonság iránt, nem is árt ezt megtenni, ugyanis Rihanna semmi további infót nem árult el még most sem kollekciójáról. Nem tudni a terméktípusokat és a színeket, de még csak a csomagolásukról sem posztolt semmi közelebbit.

Úgyhogy most izgulhatunk még egy jó hónapig, hacsak meg nem szán minket és fel nem fedi a titok övezte beauty kollekció részleteit.

Mentés

Mentés