Krémmánia magazin

Nem elég pigmentált a szemfestéked? Így turbózd fel a színét egyetlen lépésben!

Ha befürödtél legutóbbi szemfesték választásoddal és a csini tégelyke mégsem olyan élettel teli színt rejt magában, mint amit vártál tőle,  kotorj egy kicsit a neszeszer aljára és halászd ki fehér szemceruzádat. Azt ugyanis nem csak a vízvonalon vagy a belső szemzugban alkalmazhatod sikerrel, de szemfestéked alá is használhatod.

A trükk lényege, hogy a sminkalapot követően fuss át szemhéjadon a ceruzával, majd a színt csak ezt követően dolgozd el rajta. Meglátod, a világos alaptól sokkal élénkebb, vibrálóbb lesz, így nem kell bosszankodva a sarokba dobnod egyik szemfestékedet sem. A hack legjobban a világos, középvilágos szemfestékekkel működik.

A szemceruza persze nem árt, ha jó minőségű, puha, amit könnyen és egyenletesen lehet felvinni. A Krémmánián is több alternatívát találhattok, közülük mutatunk most hármat, amik remek átlagos értékelésekkel bírnak.

Miyo White Maniac Eyeliner Pencil

Átlagos pontszám: 5

Használói nagyon dicsérik a Miyo szemceruzáját, amely a tapasztalatok alapján is könnyen kezelhető, szépen lehet vele dolgozni, színe pedig vakítóan hófehér, intenzív. Ár-érték arányban is az élmezőnyben van, így nem véletlen a csillagos ötös értékelés.

Clinique Skinny Stick

Átlagos pontszám 4,5

Nagyon precíz, nagyon vékony vonalat lehet húzni vele, így könnyen és szépen használható, miközben a színre sincs panasz, ami intenzív és tartós is. Levonást csak a kialakítása miatt kapott, a hegyet ugyanis nem lehet visszatekerni, így ha véletlenül túl sokat tekertél ki, előfordulhat, hogy puha állaga miatt letörik.

RdeL Young Kajal Pen Szemceruza

Átlagos pontszám: 4,38

Igazi pénztárcabarát szemceruza, aminek a visszajelzések alapján szép, intenzív színe van. Némi kritika érte kenődése miatt, így a sminkalapot mindenképp érdemes tenni alá, alkalmi használatra azonban tökéletes.

Mentés

Mentés

Mentés