Krémmánia magazin

Így használd el trükkösen élénk szemfestékeidet

Tucatnyi tipp és tutorial vesz körül minket highlighter témában, a legújabb instás smink azonban tudott egyet csavarni a fényjátékon, az ugyanis pofink helyett a belső szemzugra tereli a figyelmet, nem akármilyen színeket használva.

A szemsminkek esetén ha a belső szemzugba egy kis világosabb színt viszünk fel, a közel ülő szemeket optikailag távolíthatjuk egymástól, szemeinknek pedig szép ragyogást adhatunk. De mi van akkor, ha a lágy, világos árnyalat helyett neon változattal dolgozunk, esetleg csillámokat hintünk a pici részre vagy csak erősebben visszük fel a világos szemfestéket? Drámai változás, annyi szent.

A szemsmink trendnek ugyanis ez a lényege: rikító színek, élénk, üde árnyalatok kerülnek a belső szemzugba, amitől egy átlagos smink is egészen új külsőt kap, miközben az optikai tuningot is elvégzi.

A lelkes amatőrök mellett sminkmesterek oldalain is találhatunk iskolapéldákat az alkalmazására, ilyen a lenti fotó is, amelyen Joan Smalls látható egy Patrick Ta által készített sminkben, az év színének is kikiáltott, millenium pink belső szemzug strobinggal.

Külön hashtaget még nem kapott a smink, de nélküle is rátalálhatunk számos ötletre:

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés