Krémmánia magazin

Egy óra a Sapphire-ral (X)

Sok szép gondolat merül fel bennünk az idő múlásával kapcsolatban, de szinte biztos, hogy a ráncok nem tartoznak ezek közé. Szeretnénk „szépen öregedni”, mindent elkövetünk, hogy az apró szarkalábak minél később jelenjenek meg, vagy ha már megjelentek, lehetőség szerint varázsütésre tűnjenek is el.

Ha Te is azok közé tartozol, aki krémekből a természetest, eljárásból a kíméletest keresi, akkor jó hírem van: van a piacon olyan ránctalanító eljárás, mely sebészi beavatkozás és vegyszerek nélkül képes megfiatalítani a bőrt. A neve Sapphire.

A Quantum szépség rendelőjében elérhető 50 perces kezelés alatt kényelmes fekvőfotelben helyezkedhetünk el. Mi a Sapphire eljárás lényege?Darren Starwynn kutató szerint “Az emberi testben minden funkció elektronikus alapú. A szervek, a mirigyek, az öngyógyító sejtek – ezek mind elektronikusan működnek”. Az elektromos terápiákhoz hasonlóan a Sapphire mikro-áramnövelő keringése is növeli az oxigénáramlást, és stimulálja a kollagén termelést.

A kezelés alatt megnyugtató zene szól, mely a páciens belső harmóniáit teremti meg, ezzel pedig csillapítja a ráncok kialakulásáért felelős egyik elsődleges faktort: a stresszt.

Az eljárás működik: 50 perc elteltével kisimultnak, higgadtnak, gondtalannak érezhetjük magunkat. Ha Kovács Patrícia és Pokorny Lia is arcát adta a kezelés hatékonyságának bizonyítására, valóban érdemes lehet próbát tenni vele. Annál is inkább, mert a 10 alkalmas Sapphire kezelés augusztus végéig még akciós áron, 65.000 Ft-ért vásárolható meg! 10 óra szépülés, megnyugvás, stresszoldás profi körülmények között: SIMA ÜGY!

Ha szeretnétek többet megtudni a Sapphire-ról, kattintsatok ide, vagy kövessétek a Quantum Szépség Facebook oldalát, ahol most egy játék keretében MEG IS NYERHETITEK A 10 ALKALMAS KEZELÉST!

A cikk a Quantum Szépség támogatásával jelent meg.

 

Mentés

Mentés