Krémmánia magazin

Victoria Beckhamet visszatapsolták, jön a második sminkkollekció

Egy évvel az első közös munka után, az Estée Lauder újabb sminkkollekciót tervezett Victoria Beckhammel. A felső kategóriás beauty termékeknek ugyanis nagy sikere volt, így idén októberben jönnek a 2.0-ás verziók.

A tíz best seller termék mellett nem kevesebb, mint 18 újdonsággal várják az érdeklődőket:

Az Estee Lauder x Victoria Beckham Skin Perfecting Powder egy új, áttetsző púder, ami finoman elfedi a pórusokat, csökkentve azok láthatóságát, mattít és a sminket tartósabbá teszi.

Érkezik egy fényre reagáló highlighter is, lágy aranyszínben, amely az Estee Lauder x Victoria Beckham Aura Gloss in Honey névre hallgat. A finoman fénylő dekorkozmetikum igazi glamúros megjelenést kölcsönöz, ráadásul nem csak az arccsonton, de akár ajkainkon, szemhéjunkon is használhatjuk.

A krémes állagú pirosító újdonság, az Estee Lauder x Victoria Beckham Cheek Cream Blonde Mink árnyalatban lesz kapható és akár ujjbegyeinkkel is eldolgozhatjuk bőrünkön. Sőt, a highlighterhez hasonlóan ajakszínezőként is funkcionálhat.

Az Estee Lauder x Victoria Beckham Eye Ink Mascara in Blackest intenzíven pigmentált, volumennövelő szempillaspirál, amely hosszabbítja is pilláinkat. Hosszan tartó formulája az ígéretek szerint akár 15 órán át is bírja maszatolódás nélkül, utána pedig langyos vízzel is gyorsan, dörzsölés nélkül eltávolítható. Spéci rövid szálú keféjének köszönhetően könnyű vele dolgozni, műszempillákra is kényelmesen használhatjuk.

Szemfestékekből három újdonság is érkezik, a négy színt tartalmazó Estee Lauder x Victoria Beckham Eye Palette, amelyben füstös sminkekhez megfelelő színeket találunk egy kis ősszel divatos burgundival megspékelve. Állaguk géles-krémes jellegű, amely gyorsan és könnyen felvihető, mindemellett tartósan fenn is marad szemhéjunkon. Az Estee Lauder x Victoria Beckham Eye Matte Duo két színt tartalmazó miniszett, az erősen pigmentált matt színpárokból elérhető lesz sötétkék-narancs, világoskék-lágy karamell és fekete-vanília színvariáns is.

Ha szereted a tégelyes kiszerelésű sminktermékeket, a kollekcióban szemfestéket is találsz ebből a változatból. Az Estee Lauder x Victoria Beckham Eye Foils világos arany és sötétszürke, fémes árnyalatokban lesz kapható.

Az Estee Lauder x Victoria Beckham Matte Lipstick három, erősen pigmentált árnyalatban érkezik: Victoria (nude), Burnished Rose (világos, pinkes) és Black Cassis (intenzív karmazsinvörös).

A kollekcióba szájfény is tartozik, az Estee Lauder x Victoria Beckham Lip Gloss teljesen újnak számít, amivel a matt rúzsoknak is adhatunk egy kis alkalmi fényt, de önmagukban is használhatjuk. Gyöngyházfényű és lágy, nude árnyalatú változatokban készült.

A kollekciót ezúttal is Victoria Beckham kedvenc városai ihlették, London, New York, Los Angeles és Paris mellé azonban idén bejött Miami is a sorba.

vbel_2017_parislook_1vbel_2017_losangeleslook_1vbel_2017_newyorklook_1vbel_2017_londonlook_1vbel_2017_miamilook_1
< >
Victoria Beckham x Estée Lauder 2.0 - Los Angeles

 

Mentés