Krémmánia magazin

Megérkezett Zoella és rögtön hozott egy új illatot is

Zoella, bár még csak 26 éves, de már megasztárnak számít a bloggerek között. 2009-ben indította el Youtube csatornáját, ahol a kozmetikumok és a divat iránti rajongását osztja meg követőivel.

Saját beauty márkáját három évvel ezelőtt indította el, mostantól pedig mi is könnyűszerrel beszerezhetjük valamelyik tusfürdőt, testápolót vagy a hozzájuk passzoló cuki neszeszerek egyikét, azok ugyanis megérkeztek a Marrionnaud itthoni üzleteibe.

Nálunk, a Krémmánián is megtaláljátok a vloggerina jó pár termékét, igaz túl sok vélemény még sajnos nincs róluk – no, de majd most, hogy már nem kell neten rendelgetni, biztosan megugrik a kommentek száma is.

Lássuk, mi minden fog érkezni hozzánk. Kapható lesz többek között a száraz bőr ápolására is alkalmas, E vitaminnal turbózott BEAUTY CREAMY MADLY DREAMY BODY LOTION, a cuki festéktubusos csomagolású WONDER HAND MOISTURISING HAND CREAM és a BEAUTY SOAK OPERA BATH SOAK & SHOWER CREAM névre hallgató, szintén E vitaminos, aloe verás és shea vajas hab- és tusfürdő.

Az illatosított SUGAR DIP SCENTED FÜRDŐSÓ mellett tégelyes kiszerelésű habfürdő (Scooper Dooper)  és testkrém (Wondrous Whip és Double Créme) is tartozik a kollekcióba, valamint testradírt (Pretty Polished) és a női táskák lakóját, a mini kézfertőtlenítőt is választhatjuk Zoellától.

A már említett neszereszerekből három csajos változat is készült, remélhetően mindegyikkel összefuthatunk majd az itthoni üzletekben is.

Végül jöjjenek az illatok. Első illata 2014-ben jelent meg, Blissful Mistful néven, majd őt követte a gyümölcsös illatú Let’s Spritz testpermet egy évvel később, amelyben a málnás, feketribizlis illatjegyek dominálnak. 2016-ban két újabb verzió látott napvilágot, mégpedig a Bake My Day és a Sweet Inspiration, idén pedig a nyári kiadás, a Gelat’Eau után megjelent a legújabb, immár téli illat, a Snow’ella. Ennek fő illatjegyei a menta, az áfonya, a pünkösdi rózsa és a rózsaszín bors. A testpermet mellett illatban hozzá illő testápoló is lesz a téli kollekcióban – és persze neszeszer, ezúttal szőrikés változatban.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés