Krémmánia magazin

Beindult a karácsonyi készülődés beauty vonalon is, mutatjuk a limitált szetteket

Sorra mutatják be a szépségmárkák kollekcióikat, amikért majd érdemes lesz levelet írnunk a Télapónak vagy megkérni a Jézuskát, tegye a fa alá őket. Ezekből készítettünk egy válogatást, amiben öt beauty márka ünnepi szettjeit mutatjuk be.

NARS Holiday 2017 Collection -Man Ray for Nars

A NARS ünnepi szettje Man Ray avantgárd fotográfus munkássága előtt tiszteleg, aki a dadaizmus és szürrealizmus egyik meghatározó alakja volt. Az újdonságok között találhatunk majd szemfestékpalettákat, szemceruzákat, pirosítót, rúzsokat, szájceruzákat és persze highlightert is.

A legizgalmasabb mind közül a kör alakú, négy minirúzst tartalmazó dobozka, amelyből két változat is megjelenik, NARS Man Ray Noire et Blanche Audacious Lipstick Coffret és NARS Man Ray Les Amoureux Audacious Lipstick Coffret néven. Mindkét boxot Man Ray egy-egy fotója díszíti, mint ahogyan a szemfestékpalettákra (NARS Man Ray Love Game Eyeshadow Palette és
NARS Man Ray Glass Tears Eyeshadow Palette) és a pirosító szett tetejére is (NARS Man Ray The Veil Cheek Palette) különleges fekete-fehér fotók kerültek.

manray4manray1manray2manray5manray6manray7manray8
< >

A szájceruzák szintén négyes szettben érkeznek (NARS Man Ray The Kiss Velvet Matte Lip Pencil Set), ők aranyszínű neszeszert kapnak csomagolásként, amelyet a fotóművész híres Observaroty Time – The Lovers festményének szája díszít.

A kollekcióban szerepelni fog egy rúzst és pirosítót tartalmazó miniszett is (NARS Man Ray Love Triangle), aminek csomagolásánál szintén igyekeztek különlegeset alkotni, így a duó fekete-aranyszín piramis belsejében fogja várni boldog tulajdonosait.

manray3manray14manray13manray12manray11manray10manray9manray16manray17
< >
NARS Velvet Eyeliner és NARS Audacious Lipstick - Gold Anita

 

By Terry Preciosity Holiday Collection

Az indiai és az indiai kultúra által inspirált páratlan magán-ékszergyűjtemény, az Al Thani szépsége ihlette Terry de Gunzburg karácsonyi kollekcióját. Központi eleme a By Terry Flash Dual Compact, amely egy sokoldalúan használható púder duó: a belső kör púdere highlighterként alkalmazható, a külső körív gyönyörűen díszített, sötétebb púdere pedig az általános fedéshez nyújt segítséget. Használhatjuk önmagában vagy alapozó fölé is, sőt, rúzsunkra is tehetünk bele, ha lágy ragyogást szeretnénk kölcsönözni ajkainknak.

byterry1byterry2
< >

Újdonságként került a kollekcióba a By Terry Preciosity Flash Light Elixir, a folyékony highlighter, amely az ígéretek szerint minden bőrtónuson remekül működik. Elegyíthetjük felvitel előtt szérummal, arckrémmel és alapozóval is, így azok hatása mellett lágy, természetes ragyogást fog kölcsönözni arcunknak.

Kerül a kollekcióba szemfestékpaletta és egy három minirúzst tartalmazó By Terry Preciosity Terrybly Velvet Rouge Liquid Lipstick Gift Set is, de karácsonyi ruhát kap a márka Baume De Rose Lip Balm ajakápolója is, amely nem csak az ajkakra, de a körömágyak puhítására is használható klasszikus.

Yves Saint Laurent Dazzling Lights Holiday Collection

Az YSL ünnepi kollekciója a tűzijátékok ragyogását vette kölcsön, nem csak a csomagolásokon, de a szett szívét adó rúzsok árnyalataihoz is. A Rouge Pur Couture Dazzling Lights Lipstick hat árnyalata már pár hete megjelent, most pedig hozzájuk kapcsolódóan fény derült a limitált kollekció további darabjaira is. Az YSL Dazzling Lights Makeup Palette igazi kis kompakt gyönyörűség, ami négy ragyogó szemfestéket (lágy pink, ezüstös szürke, pezsgő arany és sötétlila), egy rózsaszínes highlightert és a Satin Lip Colors rúzs két mini kiszerelését rejti magában a hozzájuk tartozó ecsetkékkel együtt.

ysl4ysl1ysl2ysl3ysl5
< >

A márka Touche Éclat korrektora YSL Dazzling Lights Touche Éclat Radiance Perfecting Pen néven kapott ünnepi köntöst, természetesen a luxus sminktollak színei mellőzik a csillámokat és más ragyogó effekteket. Mellettük még kapható lesz két csillogó körömlakk is (YSL Dazzling Lights La Laque Couture Nail Polish), egyikük arany, míg a másik rózsás árnyalatú.

ysl6ysl7
< >

Guerlain Holiday 2017 Makeup Collection

Limitélt szériában idén karácsonyra Art Deco stílusban mintázott beauty szépségeket kérhetünk a Jézuskától. A Guerlain Gold Palette hat földtónusú, fénylő szemfestéket és két pinkes pirosítót tartalmaz, egyikük fénylő, másik pedig matt finishű. A szemfestékeket nedves ecsettel is felvihetjük szemhéjunkra, ha intenzívebb színt szeretnénk elérni. A márka nagy klasszikusa a Meteorites púdergyöngy is kapható lesz ünnepi kiadásban, a Guerlain Gold Pearl Meteorites vintage aranyszínű dobozkát kap, ami aranylóan fénylő fehér, sárga, rózsaszín és pezsgő árnyalatú golyócskákat rejt magában.

Guerlain1Guerlain2Guerlain3
< >

Ezenkívül választhatunk még bronzosítót (Guerlain Terracotta Gold Light Bronzer), spéci szempillaspirál fedőszínt, a Guerlain Gold Light Top Coatot, amely aranyba öltözteti pilláinkat, valamint rúzsokat is, ez utóbbiak a Guerlain Rouge G ünnepi kiadásai lesznek, két különböző árnyalatban.

Guerlain4Guerlain5Guerlain6
< >

Fenty Beauty Galaxy Collection

Rihanna sminkmárkája alig pár hete debütált, máris érkezik az újabb kollekció, immár a karácsonyra készülődvén. A limitált szériában megtalálható lesz szemhéjtus, folyékony rúzs és giganagy szemfestékpaletta is, ami 14 (!) különböző színt fog tartalmazni. A minimalista induló design után most a csomagolás is csupa fény és szikra lesz, a szemfestékek holografikus dobozt kapnak és persze ők maguk is fénylő finishűek lesznek, valamint a rúzsok tubusa is a szivárvány minden színében fog majd ragyogni. A kollekció október 13-án jelenik meg, érdemes aznap szemfülesnek lenni, ha valaki szeretne online lecsapni valamelyik Riri termékre.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés