Krémmánia magazin

5 szempillaspirál 2000Ft alatt, ami szerintetek is jó vételnek számít

Dunát lehetne rekeszteni a szempillaspirálokkal, annyiféle van. Kefetípusok tucatjai közül válogathatunk, amik dúsítanak, hosszítanak, szétválasztanak – külön-külön vagy épp egyszerre. Teszik mindezt a fillérestől a 10k-s kategóriáig változatos árszinten, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket, hogy épp melyiket válasszuk.

Szerencsére akkor is találhatunk szuper ügyes spirálokat, ha nem tudunk, vagy épp nem akarunk egy luxusváltozatot megfinanszírozni, ugyanis a tapasztalatok szerint a drogériás márkák között is lapul jó pár kiváló példa arra, hogy az ár-érték arány bizony lehet csillagos ötös ezen a fronton is.

A Krémmániás értékelések alapján válogattuk ki a következő 5 toplistás pillabajnokot, akiket mind 2000Ft alatt kaphattok meg. Reméljük, nálatok is olyan jól fognak szuperálni, mint az eddigi véleményezők esetén.

NYC City Curls Szempillaspirál

Ár: 899Ft
Átlagos pontszám:4,47

Hajlított, viszonylag klasszikus formájú kefével rendelkező spirál, ami E-vitamint is tartalmaz. Ível és dúsít anélkül, hogy összetapasztaná a pillákat. Nem vízálló, ellenben gyorsan szárad, a színe pedig szép intenzív fekete.

Lovely Curling Pump Up Szempillaspirál

Ár: 899Ft
Átlagos pontszám:4,42

Rengetegen kipróbálták már ezt a kis sárga csodát, eddig 1386 vélemény érkezett rá, a jó értékelés így meglehetősen megalapozottnak mondható. Volt már Krémmánia legje is, ahol szintén átment a vizsgán a szilikonkefés, szempilla hosszabbító spirál. Pozitívuma, hogy a festék tartós, nem morzsolódik, a színe szép intenzív, ellenben nem göndörít rettentő mértékben az ígéretek ellenére.

Maybelline The Colossal Big Shot Volum’ Express Szempillaspirál

Ár: 2090Ft
Átlagos pontszám: 4,26

Igaz, picivel az árkategória fölött lebeg, a sok jó vélemény miatt bent tartottuk, 90 forintocskát azért gyorsan le lehet tornázni az első akcióval, ami az utunkba kerül. Teltebb és megemelt pillákat ígér, amit teljesít is, még ha nem is kolosszális mértékben. Nap végéig szépen fenn marad, nem potyog. Ha még nem próbáltál a márkától spirált, érdemes lehet vele kezdeni a sort.

Avon Supershock Blackest Black Szempillaspirál

Ár: 1449Ft
Átlagos pontszám: 4,22

Sokaknak bejött az Avonos spirál, ami szépen szétválasztja a pillákat, miközben dúsítja is azokat. Páran megjegyezték, hogy a keféje lehetne karcsúbb, azonban összességében jól muzsikál. A tapasztalatok alapján kevés is elég belőle, már egy rétegben is látványos eredményt nyújt, valamint könnyű lemosni is a nap végén.

Kallos Love Perfect Dúsító Szempillaspirál

Ár: 430Ft
Átlagos pontszám: 4,17

A tapasztalatok alapján szép, dús pillákat varázsol és hosszítja is őket a mezőny legolcsóbb kedvence. Intenzív színe is sok dicséretet kapott, igaz néhányan megjegyezték, hogy alsó pillákon használva bizony lepergett. Árban verhetetlen, így ha ez döntő szempont, érdemes egy próbát tenni vele vagy vízálló változatával. Ráadásul minimalista csomagolása most kimondottan divatosnak számít.

Mentés

Mentés