Krémmánia magazin

Megújult a L’OCCITANE shea vaj kollekciója (X)

A L’OCCITANE továbbfejlesztette a már meglévő, csodát tévő shea vajas termékcsaládját. Az Ultra Light Testápoló Krém és a gazdagított formulával és megújult csomagolással rendelkező Ultra Rich Testápoló Krém mellett további három újdonság is az üzletek polcaira került: Shea Csodatévő Olaj, Shea Tusfürdő Olaj és a Rich Testápoló Tej.

A BŐRTÁPLÁLÁS ÚJ VILÁGA

A shea vajat évezredek óta alkalmazzák természetes bőrápolóként, eredetileg Burkina Fasó-i asszonyok használták, hogy kezüket és arcukat megóvják a szélsőséges környezeti hatásoktól. 1980 óta, több mint 30 éve a márka erős és elkötelezett kereskedelmi kapcsolatot ápol ezekkel a fantasztikus asszonyokkal, akiknek a segítségével a L’OCCITANE elhozza a shea vaj erejét, modern köntösben. A shea termékcsaláddal megbecsülésüket fejezik ki a Shea története iránt, mely bőrünket egész nap selymesen és ápoltan tartja.

ULTRA LIGHT TESTÁPOLÓ KRÉM

200 ml – 5% Shea vaj

Bársonyos hidratálás, melyet eddig még nem tapasztalhattunk. A L’OCCITANE új, shea vajas testápoló krémje légies és könnyű textúrájával lágyan olvad a bőrbe, így az selymesen puha és hidratált marad. Ez az új textúra tökéletes párosítása az élelmiszergyártásból eredő technológiának és egy innovatív formulának, mely olyan habszerű textúrát eredményez, ami egyszerre könnyű, mégis tápláló.

ULTRA RICH TESTÁPOLÓ KRÉM

200 ml – 25% Shea vaj

25% Shea vaj tartalmával az új külsőbe bújt vásárlói kedvenc hatékonyan veszi fel a küzdelmet az extrém szárazság ellen. Hatása akár 72 órán át tart és nyugtatja a bőr. Barack olajjal és más természetes esszenciával (lenmag, fehérmályva, édes mandula és méz) gazdagított formula, mely segít a bőrt puhán és komfortosan tartani anélkül, hogy zsíros érzést hagyna maga után.

SHEA TUSFÜRDŐ OLAJ

250 ml – 10% Shea olaj

10% lipidben gazdag Shea olajjal fejlesztve a Tusfürdő Olaj gyengéden tisztítja bőrünket. Gazdag textúrája ápol és védőréteget képez, mely segít puhává varázsolni még a rendkívül száraz bőrt is. Hozzájárul a bőr kellemetlen feszülésének enyhítéséhez, így az újra rugalmas és komfortos lesz. Kellemes illata lágyan öleli körbe a testet.

RICH TESTÁPOLÓ TEJ

250 ml – 15% Shea vaj

Használata könnyű, felvitele kényelmes – a Rich Testápoló Tej 15% Shea vajat tartalmaz, mely körömvirággal keverve csillapítja a száraz bőr okozta rugalmatlanság érzését. Divatos, új megjelenését az afrikai fonott kosarak ihlették, melyekbe a helyi asszonyok a Shea diót gyűjtik.

SHEA CSODATÉVŐ OLAJ

100ml – 5% Shea olaj

Az új formula, a Shea Csodatévő Olaj üvegének fonott kosár mintázatával a márka Shea vaj története és hagyománya előtti tisztelgését hivatott kifejezni. A Shea olaj tápláló ereje selyemfényű formulába öntve veszi fel a harcot a száraz bőr ellen.

A SHEA GAZDAG TÖRTÉNELMÉTŐL EGY RAGYOGÓ JÖVŐ FELÉ

Évszázadokon keresztül a Burkina Fasó-i asszonyok a karité fa által termelt Shea vajat használták, hogy bőrüket megóvják a Szavanna szélsőséges éghajlati viszontagságaitól. Hogy kinyerjék ezt a tápanyagokban gazdag vajat, először gyönyörű nagy fonott kosarakba gyűjtötték a Shea diót. Ezek a kosarak jelképezik a Shea történetét Afrikában és azt, hogy mennyire kulcsfontosságú szerepet játszik a természetes szépségápolás nők ezreinek életében. A L’OCCITANE új csomagolást alkotott a Shea vajas testápolási termékcsaládjának, hogy kifejezze elismerését és tiszteletét az asszonyok, a Shea története és ezen fonott kosarak irányába egy új megjelenéssel, mely továbbviszi a Shea szépségápolási hagyományát, hogy a nők felnövekvő generációi is megismerhessék azt.

A gazdag Shea vajon kívül a Shea gyümölcs tartogat egy másik titkot is, melyet mindeddig aligha fedtek fel. Melegítés hatására a Shea vaj feltár egy aranyló kincset – bőséges olajat, mely ápolja és erősíti a bőr és a haj lipideit, tápanyagokkal tölti fel azokat és gyógyítja a károsodásokat.

A L’OCCITANE-nál organikus Shea vajat használnak amikor csak tudnak és mindig helyi asszonyokkal dolgoznak együtt, hogy biztosíthassák termékeik kiváló minőségét és alapanyagaik tisztességes, fair trade beszerzését.

Így test és lélek egyaránt jól érezheti magát!

A cikk a L’Occitane támogatásával készült.

Mentés