Krémmánia magazin

Paris Hilton sminkcuccok – Te hallottál már róluk?

A 2000-es évek elején ő volt az első számú celebritás, akinek flitterrel kirakott (ál)életébe az is beleláthatott, aki nem akart, és most úgy tűnik, helyet követel magának a beauty iparban is korábbi kebelbarátnője, Kim Kardashian mellett.

Paris kisasszony ugyanis a jelek szerint új szintre kívánja emelni sminkmárkáját, ami már két (!) éve működik, csak épp a kutya sem tudott róla.

Helyesebben mondva azért tudott, hiszen a Paris Hilton Cosmetics-nek még instás oldala is van, a tizenegyezer követő azonban viccesen kevéske még akkor is, ha a külföldi magazinoknak úgy kommunikálták: “Ez Paris titkos kis beauty vonala, amit annyi lány keres.”

Nos, bárhogy is legyen, 23 parfümjének sikere után úgy tűnik, sminkcuccainak is nagyobb hírverést kíván adni Paris, pár napja ugyanis ezt a fotót posztolta magáról:

A tündibündi örökösnő egyébként nem olyan buta, mint amilyennek tetteti magát. Picsogó hangját anno csak a show műsornak szánta, többször is nyilatkozott már róla, hogy a vékony hangocskát még gyerekkorában fejlesztette tökélyre, mikor apucinál akart elérni valamit. Csak aztán rájött, hogy a buta, szőke milliárdos lány szerepét eljátszva saját jogon is kisebb vagyont tud bezsebelni, vállalkozásainak sikeressége pedig kétségkívül igazolták elképzeléseit.

36 éves korára komoly birodalmat épített ki a nevéhez fűződő termékekből: világszerte több tucatnyi Paris Hilton butik tulajdonosa, közel húsz különböző termékhez adta már a nevét licensz szerződések keretében, a Fülöp-szigeteken felépült első Paris Hilton Beach Club után pedig Dubaiban, New Yorkban és Las Vegasban bővíti saját luxus hotel láncát.

Most pedig jönnek a sminkcuccok.

Bármennyire is impozáns mindez, sminkmárkáját nehéz ebbe a kontextusba elhelyezni. Saját weblapja nincs (illetve van, a http://www.parishiltoncosmetics.com, amit már múlt év elején megszellőztetett instás oldalán, de még mindig csak coming soon…), Instagram oldalának fotói pedig borzasztó amatőrök.

Finoman szólva nem pörgették túl a marketinget, ráadásul a csomagolások is nagyon gagyinak tűnnek. Sellő/unikornismánia ide vagy oda, a csillogó tubusok és dobozkák olcsó bazári stílusúak – pedig állítólag nagyon jó minőségű sminkeket rejtenek.

Folyékony rúzsok, kontúr paletták, műszempillák, púderek, alapozók, szemfestékek és körömlakkok – szép széles a termékpaletta. A terjeszkedésről és az esetleges megújulásról további részletek egyenlőre nem tudni, de kíváncsian várjuk Paris kisasszony következő üzleti lépését.

Beauty butikját még 2015-ben megterveztette:

Mentés

Mentés