Krémmánia magazin

Energiabomba a fáradt arcbőrnek (X)

A rohanó hétköznapokban nehéz időt szakítani a pihenésre és a feltöltődésre. Munkahelyi stressz, évszakváltozás, alváshiány, szennyezett levegő, nem kiegyensúlyozott étrend – ezek mind hozzájárulnak a fáradt, fakó arcbőrhöz, amely veszít ragyogásából. De az örömteli események – gyermekszületés, esküvő, nagyobb ünnepek – is megviselhetik bőrünket. Mit tehetünk ezekben a kimerítő időszakokban, hogyan varázsolhatjuk bőrünket üdévé, ragyogóvá?

Az új Vichy Liftactiv Fresh Shot antioxidáns intenzív arcápoló magas C-vitamin tartalmával és antioxidáns hatóanyagok kombinációjával kifejezetten a fáradtság jeleit célozza meg, növelve a bőr ragyogását, és segítve a kisebb ráncok tompítását. Kimerítő időszak után vagy fontos esemény előtt használjunk 10 nap, minden reggel 4-5 csepp Liftactiv Fresh Shot antioxidáns intenzív arcápolót a szokásos arckréme alá. Ez az új „energiabomba” arcápoló szinte pajzsot képez az oxidatív stressz ellen és hat a felgyorsult életvitel által igénybe vett bőr fáradtsága ellen.

Mindössze 11 összetevőből álló formulája nem tartalmaz sem illatanyagokat, sem szilikont, csakis aktív hatóanyagokat. Mivel minden antioxidáns saját hatáskörrel rendelkezik, a Vichy Laboratórium specifikus, egymást kiegészítő hatóanyagok kombinációját választotta ki a különleges hatékonyság biztosításáért. Tiszta C-vitamin magas koncentrációja mellett tartalmaz E-vitamint is. A neoheszperidin segít harcolni a mikro gyulladások ellen, megelőzni az UV-sugárzással összefüggő károsodásokat és serkenteni az epidermisz regenerációját. A tengeri fenyő polifenolok részt vesznek a bőr megnyugtatásában és segítenek védekezni a kollagén és elasztin lebomlása ellen. A Vichy Termálvíz erősíti a bőr természetes védekező képességét. A fragmentált hialuronsav pedig segít, hogy az arcbőr kisimultabbnak, teltebbnek, hidratáltabbnak, rugalmasabbnak tűnjön.

A Liftactiv Fresh Shot segítségével a bőr szinte azonnal kipihentnek, tonizáltnak és feszesebbnek látszik, akár 10 nap után pedig a kisebb ráncok és a fáradtság jelei csökkenhetnek, az arcszín sugárzóbb lesz.

A Vichy Liftactiv Fresh Shot arcápolót keresd a gyógyszertárakban. Még több információ: www.vichy.hu

A cikket a Vichy támogatta.

Mentés