Krémmánia magazin

Új parfümmel jelentkezik Kim Kardashian West

A sorban a nyolcadik parfümje fog hamarosan megjelenni a celebkirálynőnek, ami instás bejegyzése alapján a karácsonyhoz időzítve, november közepén fog az üzletek polcaira kerülni. Illatkollekciójának korábbi tagjai természetesen a Krémmánián is fent vannak, miután azonban nálunk nem kaphatóak, viszonylag kevés tapasztalatot tudunk megosztani róluk.

Az biztos, hogy a 2013-as Pure Honey illat megosztó, ám mégiscsak jó értékeléseket kapott, és ki tudja, hátha a 2017-es újdonság is tartogatni fog némi izgalmat.

 

A parfüm már Kim saját márkája, a KKW Beauty részeként fog debütálni, illatáról pedig csak sejtéseink lehetnek. Ha valaki követi a celebritás instás profilját, észrevehette, hogy az elmúlt időszakban több fotót is megosztott, amiken az unalomig ismert pózolásai helyett rózsák, orchideák vagy épp kristályok szerepeltek. Sőt, a minap gondosan kis csoportba is rendezte azokat a dolgokat, amik – vélhetően – az új parfüm illatjegyeire, hangulatára utalhatnak:

A KKW Fragrance vonal induló oldalának promója pedig szintén rózsa kvarcoktól csillog, és bár az én földhöz ragadt orrom nehezen tudja egy csillogó ásvány illatát elképzelni, azért ha annak lélekgyógyító és feltöltő energiája valamiképp beleszorul az üvegcsébe, az mindenképp ad majd okot némi izgalomra.

Mentés

Mentés