Krémmánia magazin

Az új esti program: arcápoló újdonságok az AVONtól (X)

Két újdonsággal is jelentkezett az AVON, amelyekkel kiegészíthetjük esti arcápolási rituálénkat. Mindkettő a ráncok megelőzését és a bőr regenerálását veszi célba, mutatjuk is, melyik, hogyan teszi mindezt.

Az Anew Reversalist egy kétfázisú éjszakai szérum, amely segít felvenni a harcot a ráncokkal. A két komponenst nem egymás után felkenve, hanem heti váltásban kell használni, így fejti ki hatását. Lényege, hogy az 1-es krém amellett, hogy táplálja bőrünket, Phytol+ formulájával felkészíti a 2-es számmal jelölt krémre, amely retinol tartalmával stimulálja a kollagéntermelést, egyúttal feltölti a bőrt, hogy az apróbb ráncocskák kisimuljanak, bőrünk egyenletesebbé, üdébbé váljon.

A kétvégű kiszerelése meglepő, de roppant praktikus, a pumpás adagolófejjel elkerülhetjük, hogy nem kívánatos szennyeződések kerüljenek a krémbe, miközben a hatóanyagok sem oxidálódnak. A leírás 2-3 pumpálásnyi mennyiséget javasol, és ez abszolút elegendő is. Mindkét oldal kinyomásával fehér, lágy krém bukkan elő a pumpa nyílásából, amelyek elsőre kissé zsíros érzetűnek hathatnak. Azonban eloszlatásukat követően gyorsan beszívódnak a bőrbe, anélkül, hogy kellemetlen, ragacsos érzetet hagynának maguk után. Szerencsére a reggeli arctisztítás során sem tapasztalható az az igen kellemetlen érzés, mintha egy külön réteget mosnánk le az arcunkról.

Mivel a termék tartalmaz illatanyagot, ezért az érzékeny bőrűeknek nem biztos, hogy kedvez, ellenben ha valaki szereti a krémek finom illatát, ezt biztos, hogy imádni fogja. Citrusos, anélkül, hogy tolakodó lenne, eközben mégis lágy, púderes illata határozottan kellemes.


A másik újdonság az Anew Essential regeneráló fátyolmaszk, ami a k-beauty, tehát a koreai szépségápolási termékek szerelmeseinek joggal keltheti fel az érdeklődését. A kétfázisú ránctalanító duóhoz hasonlóan ennek is a fő hatóanyaga a retinol, ami amellett, hogy kellően hidratálja bőrünket, segítségével tehetünk a ráncok megelőzéséért is.

Emellett az összetevőlistában a bőrhidratáló összetevőkön kívül, megtalálhatjuk a plankton kivonatot, az indiai köszméte, a szójabab, sőt még a vörösmoszat kivonatot is. Az előbb segíti a bőr sejtjeinek anyagcsere folyamatát, az utóbbi összetevők mindegyike bőrkondicionáló hatással rendelkezik.

A hatóanyagokkal jócskán átitatott maszkot gyorsan, egyszerűen feltehetjük, amit segít a két oldalán található bevágás is. Miután megfelelően eligazgattuk az arcunkon, kezdődhet a 15 perces kikapcsolódás, amíg a maszk teszi a dolgát. Méretét tekintve egészen nagy, szépen leér az állvonal alá is, valamint a homloknál és a halántéknál is lefedi arcunkat a hajvonalig.

A negyed óra valóban elegendő hozzá, hogy a hatóanyagok megfelelően felszívódjanak. Mint minden más fátyolmaszknál, ennél is érdemes a maradékot finoman bemasszírozni a bőrbe, az utolsó cseppeket pedig préseljük ki a csomagolásból, amit bátran a nyakunkra és a dekoltázsunkra is felhasználhatunk.

Hatását tekintve jól hidratál, finom puha, selymes tapintású lesz a bőrünk tőle, hatóanyagai szépen felszívódnak, így arcunk nem marad ragacsos érzetű. Plusz hidratálást, arckrémezést nem is igényel bőrünk utána.

A cikk az AVON támogatásával készült.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés