Krémmánia magazin

Drogériás testápoló kedvencek a Krémmániáról

Így a tél kellős közepén nem árt számba venni, milyen testápolókkal kényeztethetjük bőrünket, ha már végképp meguntuk, hogy húzódik, sőt, viszket a szárazságtól. Ez nem csak kellemetlen, de már rövid távon sem tesz túl jót a bőr egészségének, feszességének, így jobban tesszük, ha szorgosan kenegetjük magunkat valamilyen jóféle ápolóval. Például a lenti öt valamelyikével, amik még ráadásul árban is roppant barátiak.

Baba Mélyhidratáló Testápoló

Átlagos pontszám: 4,67

A zabkivonatot is tartalmazó, könnyen kenhető testápoló a vélemények alapján még az extrán száraz bőrre is jótékony hatással volt. Illata kellemes, nem tolakodó, állaga könnyed, ami gyorsan beszívódik a bőrbe. Mélyhidratáló típus és valóban, a vélemények döntő része alapján tényleg remekül hidratálja a bőrt.

Neutrogena Tápláló Testápoló Sarki Szederrel Norvég Formula Száraz Bőrre

Átlagos pontszám:4,5

Könnyen kezelhető, pumpás kiszerelését sok dicséret érte, valamint többen is visszaigazolták az ígéret helyességét, hogy gyorsan beszívódó, intenzív hidratáló hatású. Illata kellemes, állaga közepesen lágy, könnyen kenhető, eloszlatható. Árban a drogériás kategória felső részében helyezkedik el, azonban kapható belőle nagy kiszerelés is, ami valóban pénztárcabarátnak számít.

Nivea Smooth Sensation Hydra IQ Testápoló

Átlagos pontszám:4,49

A shea vaj erejével puhít és ápol a Nivea testápolója, amelyet direkt a száraz bőr számára alakítottak ki. Felszívódása közepesen gyors, esténként használva remek. Hidegben nem hagy ragacsos érzetet maga után, nyáron azonban már valószínű, hogy sok lenne a jóból. Az illatát sokan dicsérték, kellemes és hosszan tartó.

Garnier Oil Beauty Olajjal Gazdagított Tápláló Testápoló

Átlagos pontszám:4,46

Argán-, makadámdió-, mandula- és rózsaolajakkal turbózott testápoló, amelynek pumpás kiszerelését épp úgy szeretik, mint a Neutrogena esetén. Az olajak ellenére ragacsos utóérzete nincs, jól felszívódik, pedig állaga viszonylag sűrűbb, testesebb. Inkább az esték, mint a reggelek testápolója, bár ez függ attól is, mennyire van kiéhezve bőrünk egy kis táplálásra.

Dove Purely Pampering Pisztácia és Magnólia Testápoló

Átlagos pontszám:4,37

Hozza a Dove testápolóktól elvárható hidratáló hatást, ápolt és puha lesz tőle a bőr. Könnyen eldolgozható, szépen felszívódik, de nem villámgyorsan; pár percet érdemes adni neki, mielőtt felöltözünk. Illatára rengeteg dicséret érkezett, a pisztácia és magnólia úgy tűnik, remek párost alkotnak.