Krémmánia magazin

Illatos bőrápolás télen (X)

A hideg téli időszakban előkerülnek a sűrű, tápláló testápolók, kézkrémek a polcok mélyéről, hiszen ilyenkor kimondottan szükség van az extra hidratálásra. A treaclemoon bőrápoló termékei nemcsak ebben segítenek, de vidám, színes csomagolásukkal a kedvedet is javítják, finom, ínycsiklandozó illatukkal pedig a lelkedet simogatják.

A tél nagy favoritja minden tekintetben a pillacukor. Mi is esne jobban egy hideg, téli napon, mint egy gőzölgő forró csoki tejszínhabbal a tetején mellé pedig egy kis mályvacukor kiegészítésnek? A Marshmallow heaven hidratáló kézkrém a hozzáadott sárgabarackolaj és E-vitamin segítségével azon kívül, hogy isteni pillacukor illatával körbelengi a kezedet még táplálja és ápolja is. Kell ennél több?

Ha pedig szereted visszaidézni a nyár hangulatát, elég csak bevetni a Wild cherry magic cseresznyés vagy a The raspberry kiss málnás ápoló kézkrémeket.

Ha pedig egy igazán sűrű, tápláló testápolót keresel, a True shea love testvaj siethet a segítségedre. Tubusos kiszerelésének köszönhetően könnyű adagolni, sűrű állaga ellenére pedig jól kenhető és gyorsan beszívódik a bőrbe. Illetve említettük már a szuperfinom kakaós-diós illatát?

A treaclemoon kézkrémek megtalálhatóak a dm és Rossmann drogériákban, míg a testvaj a dm üzletekben.

A cikk a treaclemoon támogatásával készült.