Krémmánia magazin

Macskájával lazítja le izguló vendégeit ez a fodrász

Elég, hogy pár percig vakarássza a cica fülét a kedves vendég és máris elmúlik minden szorongása a hajvágás előtt. A doromboló kisegítő egy ausztrál fodrászatban található, bár gyanítjuk, itthon is fellelhető magyar változata a cicusnak, aki mindössze annyit tesz, hogy megengedi, a soron következő vendég épp ott folytassa kényeztetését, ahol az előző abbahagyta. No, persze egy macsektól már ez is nagyvonalú gesztus.

Betty Boo (@bettyboo_thesaloncat) által megosztott bejegyzés,

A Betty Boo-nak keresztelt cicus igencsak népszerű, még saját instás oldala is van, ráadásul mekkora mázlista, hogy gazdija nem a lakásban tartja naphosszat bezárva, hanem élvezheti a fodrászatba siető emberek kedvességét.

Betty Boo (@bettyboo_thesaloncat) által megosztott bejegyzés,

Betty Boo (@bettyboo_thesaloncat) által megosztott bejegyzés,

Ők pedig állítólag teljesen ellazulnak a cica simogatása közben, ami valóban szuper lehet. Saját tapasztalatom mindennek a kutyás változatáról van, az tényleg lélekemelő, és nem csak a csevegés induló témáját adja meg, de egy kis állatsimogatás igazi kikapcsolódást nyújt egy rohanós napon. Közben pedig még talán vágyainkat is szavakba tudjuk önteni – hisz ismerjük a viccet: