Krémmánia magazin

Ajakápolónak álcázza magát a legújabb dezodor

Csak össze ne keverjük őket, ha sötétben akarjuk kikotorni valamelyiket táskánk aljáról. A Secret újdonsága ugyanis valóban, a megszólalásig hasonlít az EOS ajakápolóira, épp csak a gömböcske dekorációja más.

Az izzadásgátló márka célja egyébként igazán nemes volt, arra keresett és talált megoldást, miként lehetne egy dezodort olyan picire elkészíteni, hogy az a divatos minitáskákba, clutch-okba is beleférjen. Így hát fogták kisflaska méretű krémes deojukat és zsugor méretben dobták a piacra, ami tény és való, immár jóval táskabarátabb terjedelmű.

Mégis, csak meg kell jegyezni, ha annyi különböző forma és mértani test közül lehet választani, miért pont ahhoz és úgy nyúltak, amely ekkora másolásérzetet eredményez?

Janell Vanarthos (@janellvanarthos) által megosztott bejegyzés,

A mini dezodorok trendi színei (babakék, levendula lila, mentazöld és millennium rózsaszín) különböző illatokat jelölnek, amelyek eddig is megtalálhatóak voltak a Secretnél. Sorrendben: friss illatú Chill Ocean, levendulás Luxe Lavender, az egyik legnépszerűbb Secret illat a Cool Waterlily, valamint az édes-virágos Paris Rose.

secret1secret4secret3secret2
< >
Secret Freshies - Cool Waterlily

Amerikában már piacra dobták az újdonságokat, remélhetően hamarosan hozzánk is megérkeznek majd a dezodor labdácskák.