Krémmánia magazin

Valentino Flower Box – amivel egy hónapig tart a Valentin-nap (X)

A Valentino illatmárka és a Laura Virág igazi csodadobozt álmodott meg az idei Valentin-napra. A három elbűvölő Valentino illathoz készített virágdobozokat Muszula Timi és fantasztikus kreatív csapata szívvel-lélekkel, nagy precizitással, odaadással készíti, hogy boldog tulajdonosuk egész biztosan nagybetűs NŐnek érezze magát.

A Valentino Parfümök Valentina kollekciója olyan illatok gyűjteménye, melyek új, nőies eszméket tárnak fel. Minden egyes illat alapja különleges összetevő, mely szorosan fonódik össze a radikális szabadságkereséssel. A kör alakú palackok szobor szépségű virágdíszeket kaptak, melyek játékosan hullámoznak.

Az egyedi, limitált kiadású boxok Valentin-napon debütálnak és egy hónapon keresztül érhetők el a Laura Virág üzletben. Valentin-napra, nőnapra, születés- vagy névnapra, évfordulóra vagy bármilyen különleges alkalomra tökéletes ajándékok lehetnek.

Mindegyik Flower Box egy-egy 50 ml-es Valentino illatot, valamint 35-40 szál virágból készített egyedi Laura Virág dobozt tartalmaz. Megvásárolhatók a Laura Virág üzletben (1061 Budapest, Király utca 28.), előrendelést a következő telefonszámon adhatunk le: 30/329 98 89. A Valentino Flower Box ára: 38.000 Ft

Valentina Pink

Rózsás kreáció, melyet áthat a babarózsa légies könnyedsége, az eper ragyogó, virágos zamata, és az áfonya egyedi pézsmás tónusa. Az illat váza egy vibráló trióból áll össze, mely az érzéki májusi rózsa, a finom százlevelű rózsa, és a hamisítatlan rózsabimbó jegyeit foglalja magában. A kasmír fa bársonyos érintése, az ambrox eleganciája, az eper frissessége és végül a gourmand praliné teszi tökéletessé az alkotást. Így kínál Valentina egy igazi pink, virágos, gyümölcsös illatot, tele energiával.

Egy kaland, egy utazás a színekben. Formalitásoktól és megszokottságtól mentes illat, Valentina Pink különleges bájával. Impozáns, vibráló pop-pink áradat, melyet teljesen befedi az üveget, eufórikus, energikus, élettel teli hangulatot árasztva. Az üveg különleges, ragyogó, egyedi hatású, mely a Valentina Pink-et emeli a különlegességbe és tökéletességbe. az illat egy műalkotás. Játékos, intenzív jegyek, egy komplexitásoktól mentes illatban, amit a tisztaság és művésziesség jellemez. Egy meghívó, hogy merjünk belevágni egy váratlan, színes, titokzatos utazásba…

Valentina Blush

A Valentina kollekció legújabb illata szeszélyes és kacér – ahogyan a lágy selyem megmunkálatlan, nyers széle, olyan puhán és kiszámíthatatlanul száll szembe minden eddigi megszokottal, miközben óhatatlanul elcsábítja érzékszerveinket. Érzelem. Intuíció. Az új illat új helyet teremtett a Valentina családban – az intellektus után új fejezet kezdődött, új ajtók nyíltak ki. A narancsvirágot diszkréten öleli körbe a praliné illata, Alexis Dadier parfümör csomagolásában.

Valentina Poudre

A testet finoman csomagolja éteres ködbe a Valentina Poudre, mely titokzatos fátyolként borul érzékeinkre. Aurelian Guichard parfümőr könnyedén tárja fel előttünk a finom, törékeny nőiesség nemes magasztját, mely terrakotta jegyeivel úgy simul ránk, akár egy második bőr.

A cikk a Primőr Kozmetikai Kft. támogatásával jelent meg.