Krémmánia magazin

Biorezonancia kezelés – gyerekeknek is! (X)

Bár sokak számára mindig is egyértelmű volt, hogy a biorezonanciás kezelés nemtől és kortól függetlenül mindenkinek való, mégis az Eductor kezelések vendégei között jóval kevesebb a férfi, és még annál is kevesebb a gyerek.

A Tinódi utcában található QuantumMed szalon orvosai azonban az utóbbi hetekben megismerkedtek egy édes kis pácienssel a 3 éves Kende személyében, akit az anyukája vitt el a szalonba. Az alábbi levelet a szalon Kende anyukájától kapta, a levél pedig nagyon jól rávilágít arra, miért is lehet bátran úgy kezelni a biofeedback kezelést, mint a család bármely tagjának személyre szabott kezelését!

„Az Eductort egy barátnőm ajánlotta, aki 4 éves kisfiánál tapasztalt pszichés tikkelést, melynek oka teljesen ismeretlen volt, a tünet szinte a semmiből jött. A szalonban egyetlen kezelés segítségével szüntették meg a tüneteket. Ez győzött meg arról, hogy kipróbáljuk a kezelést kisfiammal, Kendével is, aki vezetéses halláscsökkenéssel küzd. Korábban az orrmandula műtéttől vártuk a javulást, ami sajnos nem jött el, így orvosaink újabb műtétet helyeztek kilátásba. Érthető módon szeretnénk minden lehetséges módon elkerülni, hogy kitegyük ennek. Számomra valóságos döbbenet volt, hogy már az első kezelést követően egyértelműen javult a műtétre és egyéb kezelésre eddig nem reagáló füle, ezen kívül a hetek óta tartó köhögése szintén az első alkalom után megszűnt. Az sem utolsó szempont, hogy Kende a kezelés alatt végig jókedvű volt, nem félt, biztonságban érezte magát, és a barátságos környezetben könnyebben feloldódott, mint az orvosi látogatások során bármikor. Köszönöm a lehetőséget, ajánlani fogom másoknak is, és visszatérő vendégek maradunk Kendével! :)”

Eszedbe jutott valaki, aki régóta keres megoldást a gyermeke egészségügyi vagy lelki problémáira? A biofeedback kezelések a szervezetben zajló összes egészségügyi és érzelmi folyamatot analizálják, különválasztva a helyes működésűektől azokat, melyeknél hibát észlelnek. A rengeteg inger, a digitális világ eszméletlen sebessége és a szóródó figyelem sok fiatalnál már egészen korán eredményezhet krónikus fejfájást vagy épp figyelemzavart, vagy más, gyakran pszichés eredetű betegséget. Legyen szó hangulatzavarról, magas vérnyomásról, allergiáról, hormonális problémáról, tanulási problémákról, bármilyen eredetű fájdalomról, vagy épp a sportteljesítmény növeléséről, jó eséllyel az Eductor választ és megoldást fog adni rájuk.

Ráadásul a szalonban 6 éves kor alatti gyermekek kezelése még kedvezőbb áron érhető el!

Kattints ide, ha szeretnél többet tudni az Eductor tudományos hátteréről.

És ide, ha máris foglalnál egy időpontot magadnak vagy egy családtagodnak!

Mást ajándékoznál meg a lehetőséggel? A szalonban lehetőséged van Eductor ajándékkártyát is vásárolni!

A cikk a QuantumMed támogatásával készült.