Krémmánia magazin

Rihanna a nyárra készül, érkezik a Fenty Beauty Beach, Please! sminkkollekció

A nyári szezonra bekészített újdonságok úsznak a csillámporban, segítségükkel pedig mi is ragyoghatunk kedvünkre, tetőtől talpig.

Fenty Beauty – Beach Please! kollekció

Rihanna ugyanis ez alkalommal nem az arcunkra, hanem testünkre való dekorkozmetikumokkal jelentkezett, jelesül a két színben kapható Body Lava Body Luminizerrel, ami lényegében egy géles állagú highlighter a testnek. Az enyhén színezett, vanília illatú testfény az ígéretek szerint a napozás utáni, tündöklő bőr csillogását kölcsönzi és emeli ki.

Fenty Beauty Body Lava Luminizerbodylava
< >
Fenty Beauty Lava Luminizer

FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) által megosztott bejegyzés,

A nem túl népes kollekció ezen kívül már csak két tagot számlálhat, amik közül az egyik egy irtó cuki csillám pom-pom, a másik pedig egy kabuki sminkecset. A Fairy Bomb Glittery Pom Pom névre hallgató termék valójában egy túlméretezett púder pamacs, aminek segítségével rózsaarany csillámokkal boríthatjuk testünket.

Fenty Beauty Fairy Bomb Glittering Pom Pomfenty-pompom1fenty-pompomfenty-pompom2
< >
FAIRY BOMB Glittering Pom Pom

FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) által megosztott bejegyzés,

Végül jöjjön a sminkecset, egy csini kabuki, amivel arcunkra és testünkre is felvihetjük az áhított színt, sminket, miegymást. A Face & Body Kabuki Brush 160 az ígéretek szerint egy szuper puha, szintetikus szálakból készített ecset, aminek segítségével folyékony és púder állagú sminkeket is könnyedén eldolgozhatunk. Az ecset lapos fejének formázását úgy alakították ki, hogy azzal könnyen lehessen a hajlatoknál is eldolgozni a sminkszert, lekerekített, buci nyele pedig állítólag remek fogást biztosít.

fentykabukifentykabuki1fentykabuki2
< >
Face & Body Kabuki Brush 160

Íme a kis drága akció közben, a Body Lava társaságában:

FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) által megosztott bejegyzés,