Krémmánia magazin

Jennifer Lopez sminkkollekcióval jelentkezik

Énekesnői karrierje immár húsz éve tart, amit a ragyogás már a kezdetektől jellemez. Ez esetben pedig nem holmi átvitt értelemről van szó, tökéletes sminkjétől és finoman ragyogó bőrétől már 1999-ben is mindenkinek leesett az álla, mikor első klipjét bemutatta:

Most, 2018-ban pedig új fejezet kezdődik, immár mi is részesülhetünk ragyogásából, ugyanis Jennifer Lopez a lengyel INGLOT márkával közösen fog hamarosan sminkkollekciót indítani, amiben természetesen bérelt helye van a bronzosítónak is. (Rihanna, nadrágot felkötni!) De ne holmi bazári csillámokat vizionáljunk. Az allure magazinnál már volt szerencséjük a bronzosítóhoz, és úgy jellemezték, mint ami bársonyosan lágy, inkább matt, a karamelles színű por azonban olyan apró szemcsés, hogy szinte eggyé válik a bőrrel, egyáltalán kelt művi hatást. Ellenkezőleg, csillámok nélküli természetes ragyogást ad a bőrnek.

Jennifer Lopez X Inglot kollekció – Érkezik: 2018. április 26.

A bronzosító mellett még egy seregnyi J.Lo smink várható, szám szerint ugyanis a kollekció 70 terméket fog tartalmazni: arcsminkeket, szemfestékeket, szempillaspirálokat, ajakszínezőket és persze körömlakkokat is. A rúzsok esetén naná, fényes finisűt is találni fogunk, érkezik 5 árnyalatban pirosító, 2 highlighter trió és 20 különböző szemhéjpúder, amelyeket az INGLOT Freedom System név alatt futó, különböző méretű palettáiba mi magunk tudunk majd összeválogatni. A személyre szabható tokocskák persze megkapják majd szintén a J.Lo designt.

Official Instagram of INGLOT 💄 (@inglot_cosmetics) által megosztott bejegyzés,

A kollekció április 26-tól lesz megvásárolható – itthonról csak online tudjuk levadászni és sajnos a márka oldaláról pont nem, annak ugyanis magyar piacra készített verziója nincs. Lesz azonban egy dedikált webshop a kollekcióhoz (http://jenniferlopezinglot.com ), érdemes lesz majd nézegetni, hátha megszánnak minket is egy international shippinggel.

Az Inglot itthon nem annyira ismert sminkmárka, pedig világszerte már 200+ üzlete van, de ha megnézzük a webshopját, láthatjuk, árai alapján egyáltalán nem a luxus kategóriába tartozik, így remélhetően a Jennifer Lopez kollekció is baráti árakon fog érkezni.

Sajnos a termékekről még egyetlen fotó sem jelent meg, de amit változás történik, mutatjuk őket!

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,