Krémmánia magazin

Gwen Stefani saját sminkkollekcióval jelentkezik

Tovább bővíti cégbirodalmát az énekesnő, a ruhák és parfümök után hamarosan érkeznek a kozmetikumok. Gwen Stefani már bejegyeztette a P8NT (ejtsd: paint) márkanevet, amely arc-, szem- és persze szájsminkeket is tartalmazni fog, de kaphatóak lesznek körömlakkok, hajszínezők és parfümök is. Sőt, a hírek szerint – idővel – még a bőrápolás területére is bekukkant néhány arckrém és fényvédő erejéig.

Gwen Stefani (@gwenstefani) által megosztott bejegyzés,

Bár már lassan minden hétre érkezik egy hír arról, hogy valamelyik híresség sminkmárkát dob piacra (legutóbb Jennifer Lopez volt soron, előtte pedig Victoria Beckham), Gwen Stefani márkájának híre így is izgalmasan hangzik, hiszen jó pár közös beauty kollekció kidolgozásában vett már részt. Voltak körömlakkjai az OPI-val, készített szemsminkeket az Urban Decay-vel, múlt évben pedig a Revlon szépségnagykövete lett. Most pedig elérkezett az idő, hogy előrukkoljon a védjegyének számító vörös rúzsokkal saját márkaneve alatt is.

Gwen Stefani az L.A.M.B. márkájának divatbemutatóján (Fotó: Getty Images)

Azt még nem tudni, pontosan mikor debütálnak az újdonságok, de amint hírül adják, mi is bemutatjuk nektek az első P8NT sminktermékeket.