Krémmánia magazin

Beyoncé újra divatba hozza a szájsminket, ami évek óta ciki

Csaknem húsz év kellett hozzá, hogy kiverjük a fejünkből az erőteljes, minimum két árnyalattal sötétebb szájkontúr használatát, erre tessék, újra divatba jön. A ’90-es évek visszatapsolása utolérte a sminkelési alapelveket, Beyoncé pedig megadta a végső lökést is, hogy porondra kerüljenek a “ribiszájak”, miután instás oldalán leközölte az alábbi fotót:

Forrás: instagram.com/beyonce

A szépség persze relatív, hogy mi a szép, az pedig szubjektív, mindenesetre érdekes lesz látni a változást, amint mindenki hirtelen hangsúlyos szájkontúrt rajzol magának. Az is igaz azonban, hogy a ’90-es évek óta egy komplett generáció nőtt fel, akik számára mindez a totális újdonságot képviseli.

Hogy mi vár ránk, arról következzen egy retrospektív visszatekintés az ominózus évtized legnagyobb szájsztárjainak közreműködésével, amiken végigtekintve átfuthat agyunkon a kérdés: a következő nagy visszatérő beauty trend a vékonyra szedett szemöldök lesz?

Pamela Anderson8th Annual Billboard Music AwardsSpice Girls Photo Shoot in Bali - April 29, 1997The 2001 Teen Choice Awards - Press RoomBritney Spears6/18/98 Beverly Hills, CA. Co-host, Naomi Campbell at the Tommy Hillfiger Beverly Hills for a benefiszajkontur_90es_evek_6
< >
Britney Spears (Fotó: Corbis via Getty Images)