Krémmánia magazin

Érkezik a Lancôme X Proenza Schouler sminkkollekció

Limitált kiadású izgalmaknak nézünk elébe, a Lancôme ugyanis a Proenza Schouler divatházzal közösen sminkkollekciót tervezett, ami ráadásul nálunk is kapható lesz.

Ha valaki nem ismerné a divatmárkát, alapítói, Jack McCollough és Lazaro Hernandez a fiatal tervezői gárda két legtehetségesebb tagjának számítanak, kollekcióikhoz az inspirációt olyan festők egyedülálló színhasználatából nyerik, mint Ellsworth Kelly és Carmen Herrera.

Lancôme Official (@lancomeofficial) által megosztott bejegyzés,

A Proenza Schouler nem az első divatház, amivel a Lancôme együttműködik, volt már közös sminkkollekciójuk Alber Elbazzal, Sonia Rykielel, Alexandre Vauthier-vel, a közelmúltban pedig Olympia Le-Tan-t kérték fel egy közös munkára.

A Lancôme x Proenza Schouler újdonságok tökéletesen tükrözik a merészség és modernitás ígéretét, amely a két designert motiválja. Tartoznak majd a sminkkollekcióba rúzsok, szemfestékpaletta és szemceruzák is, amelyek nálunk 2018 augusztus végétől lesznek elérhetők a Lancôme sminkkollekciót forgalmazó parfümériákban. Figyeljétek oldalunkat, a limitált termékek pontos listáját is hozni fogjuk!