Krémmánia magazin

Photoshop-bajnok fotóval hirdeti Rosie Huntington-Whiteley: sminkmárkát indít

Rosie igazi szépség, sminkelve pedig még szebb, hát miért is ne dobna a piacra ő is egy sminkmárkát? És valóban, így is tett.

A ROSE INC. cuccaitól pedig biztosan a legszebb is lesz, ha már nevét és arcát adja hozzájuk – de akkor miért tolták túl ennyire a fotók korrektúráját? Nem lett volna elég természetes tökéletessége a promóhoz?

Fotó: instagram.com/alex_boyyy777

Ezen a bosszantó részleten ha átlendülünk, persze láthatjuk, a debütáló sminktermékek között a teljes termékkínálat megtalálhatók lesznek szájsminkek, alapozó, pirosító, és szemfesték is, amik a csillogást és fényt sem fogják nélkülözni – no meg a pink árnyalatot.

Rose Inc. (@roseinc) által megosztott bejegyzés,

@roseinc néven már saját Instagram oldalt kapott, sőt a coming soon weboldala is elindult már Rosie márkájának, aminek kialakításához vélhetően felhasználta azokat a tapasztalatait is, amelyeket korábban a Marks & Spencerrel közös sminkkollekciója kidolgozása során szerzett.

Rose Inc. (@roseinc) által megosztott bejegyzés,

Az indulással kapcsolatban ennél többet egyelőre nem tudni, de pár napon belül várható, hogy további infómorzsákat fognak elhinteni majd a közösségi médiában.