Krémmánia magazin

Megérkeztek a jóáras Dior sminkek

Bár a luxus világába leginkább a divatházak fémjelezte sminkcuccok és parfümök jelentik a belépőt, azért valljuk be, egy designer márkás rúzs vagy alapozó nem olcsó. A Dior sem. Talán épp ezért gondoltak arra, érdemes lenne egy kedvezőbb árú vonalat is kialakítani, hogy szélesebb körnek (értsd: a munka világába épp csak belépő Z-generáció tagjainak) tudják elérhetővé tenni a Dior-érzést.

Elkészítették ezért a Backstage kollekciót, amit a divathetek backstage világa, a modelleken alkalmazott sminkszerek inspiráltak. Praktikus, bárhol használható kiszereléseket és általánosan bevált árnyalatokat kaptak a sminkek, amelyek professzionális megjelenést tudnak nyújtani a lehető legegyszerűbb felvitellel.

A kollekcióban találhatunk 40 különböző árnyalatban elkészített alapozót, kontúr palettát, highlighter és pirosító palettát, ajakrúzs palettát, szájfényt, szemfesték és szemöldök palettát kétféle színösszeállításban.

dior backstage alapozodior backstage kontúr palettadior backstage highlight blushdior backstage eye palettedior backstage eye palette2dior backstage lip glow
< >
DIOR BACKSTAGE GLOW FACE PALETTE PURE SHIMMER, BLENDABLE HIGHLIGHT & BLUSH

A dekor kozmetikumokon felül sminkecsetek is kerültek a kollekcióba, kínálatuk pedig igencsak széles, az ajaksminkhez való ecseteken kívül minden más sminkhez találhatunk megfelelőt.

dior backstage kabukiecsetdior backstage buffing brushdior backstage concealer brushdior backstage eyeshadow brushdior backstage eyeshadow brush2dior backstage eyeshadow brush3dior backstage eyeliner brushdior backstage eyebrow brushdior backstage foundation brush1dior backstage foundation brush12dior backstage kontúrecsetdior backstage pirosítóecsetdior backstage puderecset
< >
DIOR BACKSTAGE LIGHT COVERAGE FLUID FOUNDATION BRUSH N° 11

Ha megnézzük az árakat, való igaz, a kollekció mindegyik sminkterméke legalább 2-3000 Forinttal olcsóbb, mint bármelyik alternatíva a márkánál, ami igazán pozitív még akkor is, ha például az alapozó forintosítva 11000 Forint környékén mozog. Hiába, a luxus az luxus.