Krémmánia magazin

Az óceánok világnapja: 2018. június 8. (x)

A Lush új, világméretű kampányt indít, hogy felhívja a figyelmet a tengereket szennyező műanyagra és bejelentse a világ első „pucér” boltjának megnyitását.

Szomorú tény, hogy az óceánokba kerülő műanyaghulladék elképesztő ütemben pusztítja a tengeri élővilágot. Június 8. péntek Az óceánok világnapja (World Oceans Day), és a Lush ezen a napon indította el új online kampányát (mely a boltokban június 18-án kezdődik). A kampánnyal szeretnénk felhívni a figyelmet arra a hatásra, melyet az egyszer használatos műanyagtárgyak gyakorolnak a tengerek élővilágára, és párbeszédet szeretnénk kezdeményezni vásárlóinkkal arról, hogy fogyasztókként mit tehetünk e globális probléma megoldásának érdekében.

A Lush mindig igyekezett olyan kreatív megoldásokat találni, melyek pozitív hatással vannak a környezetre, például feltaláltuk a világ első szilárd samponját, melynek jóvoltából évente közel 6 millió műanyagflakonnal kevesebbre van szükség, és a közelmúltban már a folyékony tusfürdők szilárd alternatívái is megjelentek boltjainkban. Jelenleg az egész éven át kapható Lush termékeknek már több mint 40%-a „pucér”, azaz csomagolásmentes.

A Lush szerint a meztelenség nem ismer határokat, és ebben a hónapban a pucérság új szintre lép…

A Lush pucér –műanyagcsomagolás mentes- boltja Milánóban

Ez új dolog a márka életében – a pucér bolt az innovációt és a kreativitást ünnepli teljesen csomagolásmentes áruválasztékával, valamint az üzletben zajló rendezvényekkel, tanfolyamokkal és filmvetítésekkel. Olyan hely szeretne lenni, ahol a fogyasztók kicserélhetik gondolataikat, ötleteiket a műanyagmentes jövővel kapcsolatban.

A kampány indulásával egyi dőben kerül a boltokba a Lush legújabb zselés fürdőbombája, mely teljesen biztonságos olyan értelemben is, hogy ha ezzel fürdesz, egyetlen tengeri teknősnek sem esik bántódása!

Turtle Jellybomb zselés fürdőbomba és Turtle Immersion Jellybomb fürdőbomba

A Turtle zselés fürdőbomba ciprus- és szantálfaolajjal kényezteti a bőrt, a fenyő abszolút pedig friss illattal tölti meg a fürdőszobát. Amikor feloldódik a vízben, a fürdőbombából agaragar csíkok szabadulnak fel, melyek a tengerben lebegő műanyagdarabokra emlékeztetnek.

A Turtle zselés fürdőbomba és a nagyobb méretű Turtle Immersion zselés fürdőbomba június 8-tól online megvásárolható a www.lush.hu weboldalon. A Turtle Jellybomb zselés fürdőbomba június 18-án világszerte megjelenik a Lush boltokban is.

A cikk a Lush támogatásával készült.