Krémmánia magazin

Vaginarúzs – Nem tudtuk, még mi hiányzik.

Gwyneth Paltrow vaginagőzölős rituáléja után tudtuk, nagy üzlet a punci-wellness, de erre mi sem számítottunk. A számtalan tisztító és ápoló módszer és kozmetikum sora egy újabb gyöngyszemmel bővült, mégpedig a vaginarúzzsal.

Hivatalos nevén a Vmagic Feminine Lips Stick-jéről van szó, ami egy az egyben egy rúzs, vagy legrosszabb esetben is szőlőzsír formáját ölti, csak épp nőiségünk ajkait hivatott kényeztetni. A 100% organikus és természetes összetevőkkel hirdetett stick 5 alkotóelemből áll, egy saját kifejlesztésű, méz és propolisz keverékéből készített Melexylem-ből, extra-szűz olívaolajból, avokádó olajból, homoktövis olajból és méhviaszból.

A rúzsra formázott ápoló egyébként egy másik készítményük travel size kiszerelése, amivel roppant praktikus módon bármikor, bárhol ápolhatjuk puncinkat, persze szigorúan kívülről: a készítmény a hüvely külső területére, a kis és nagy ajkakra, a gát valamint a klitorisz környékére alkalmazandó.

Hogy ilyen szintű mindennapos ápolásra szüksége van-e legintimebb testrészünknek, arról megoszlanak a vélemények, mindenesetre a készítmény még akár hasznos is lehet például szülést követően, mikor már begyógyultak a gátsebek, de még úgy érezzük, egy kis plusz ápolás jót tenne bőrünknek.

Medicine Mama's Apothecary (@sweetbeemagic) által megosztott bejegyzés,