Krémmánia magazin

TOP5 testradír (nem csak) nyárra

Éven át érdemes időnként egy kis testradírral végigsimogatni magunkat, hogy bőrünk szebb és simább legyen, nem beszélve arról, hogy a testápoló is jobban ki tudja fejteni hatását. Nyáron az önbarnító használata előtt pláne javasolt a használata, mint ahogyan a nyaralást megelőző napokban is jó, ha lecsutakoljuk magunkat, hogy megszabadítsuk bőrünket az elhalt hámsejtektől és valamivel tartósabb barnaságot kapjunk.

Napozás után, illetve a nyaralás alatt azonban eszünkbe ne jusson, hogy bármilyen szemcsés termékkel kínozzuk a bőrünket, épp elég lesz neki a napsütés hatásaival megbirkózni. Ha előtte nem jutott eszünkbe, akkor már hagyjuk az egészet és inkább csak dédelgessük bőrünket extra adag testápolóval.

Rengetegféle testradírt találhatunk az üzletekben, az egészen olcsó árkategóriától a luxusszámba menő tételekig, amelyek között 100% natúr, természetes szemcsékkel dolgozót és műanyag szemcsés összetevőket tartalmazót is találhatunk. Mutatjuk közülük a Krémmánia legjeit:

A legnépszerűbb: Garnier Oil Beauty Olajjal Gazdagított Tápláló Bőrradír

Garnier Oil Beauty Olajjal Gazdagított Tápláló Bőrradír

A kategória kedvence a Garnier olajjal gazdagított bőrradírja, amit már 139-en véleményeztek, értékelése pedig 4,66-on áll, ami dicséretes. A dörzsis érzést a benne található műanyag fajta, a Polyethylene adja, amely mellett kisebb mértékben az argánfa magjának őrölt szemcséi is megtalálhatóak. Tartalmaz egy kis hámlasztó hatású szalicilsavat is, valamint több ápoló növényi olajat: argán, makadámdió, mandula és rózsa olajat.

A visszajelzések alapján nagyon jók a szemcseméretek, nem túl durvák de azért teszik a dolgukat, miközben remek illata van, a bőr pedig szép sima és puha lesz használatától.

A prémium kategóriás natúr: Friends with Benefits Marlon Bőrradír

Friends with Benefits Marlon Bőrradír

A legjobb értékelésű (4,72-es) natúr bőrradír, ami a leghevesebb kritikákat is szokta kapni – az ára miatt. Valóban, húsz dekányi kávézacc, cukor és só keverékéért nem kevés a 6000 Forint, de ahelyett, hogy szívünkhöz kapnánk, inkább fogadjuk el, nem mindenki szeret a konyhában kutymákolni az olajakkal és más hozzávalókkal.

Így, ha bárki a készen kapható készítmények közül szeretne egy hatékony, természetes szemcséjű, jojoba olajjal, olívaolajjal és édes narancs olajjal gazdagított testradírt magának, a Friends With Benefits megadja. Plusz még a csomagolása is csini.

A legjobb drogériás: Isana Bőrradíros Tejproteines Tusfürdő

Isana Bőrradíros Tejproteines Tusfürdő

A jóárasok legjobbika az Isana bőrradírja, ami testápoló is egyben. Azt azért nem javasoljuk, hogy minden nap ezzel tusoljunk, hisz’ a jóból is megárt a sok, de jó tudni, hogy a testradírozási rituálénkkal együtt a tisztálkodást is letudhatjuk használatával.

Nagyon jó, 4,81-es értékelésű, ár-érték arányban verhetetlen portéka, ami a visszajelzések szerint is hatékony. Illatát kellemes, “tiszta” illatként jellemezték, a bőr pedig finom puha és sima lesz tőle.

A legjobb argán olajos: The Body Shop Argánolajos Testradír

The Body Shop Argánolajos Testradír

Az argánolajjal tuningolt készítmények közül a TBS tégelyes testradírja szinte tökéletes, 4,94-es értékelésű. Szemcséit a mandzsúriai dió és a szárított argánfa mag őrölt héja adja, amelyek mellé argánolaj és méz is társul.

A visszajelzések szerint a bőr nagyon puha és selymes lesz, első osztályú módon radíroz, az illata pedig isteni. Állaga első tapintásra picit folyós, de mindez csak megkönnyíti az eldolgozását. Használói mind elaléltak használatától, így mindenképp a kipróbálásra érdemes készítmények között szerepel.

A legcukibb: Lush Scrubee Body Butter

Lush Scrubee Body Butter

Darált kókuszhéj és mandulaőrlemény lapul a méhecskében, ami bőrpuhító és tápláló kakaóvajat, shea vajat és kókuszolajat is tartalmaz. A pucér termékek legaranyosabb és legjobbra értékelt példánya, ami 4,96-os pontszámon áll, használói nem győznek örömködni képességei miatt. Plusz pozitívuma, hogy lassan fogy, így a kis zümmögő sokáig, kitartóan varázsolja puhává és simává a bőrünket.