Krémmánia magazin

Új szemsminkkel jelentkezik a Christian Louboutin

A vörös talpú cipők királya úgy tűnik, jó döntést hozott, mikor 2014-ben piacra dobta első kozmetikumát, a Louboutin-vörös körömlakkot. Azóta már rúzsok és szemsminkek egész sorával bővült a kínálat, most ősszel pedig tovább terjeszkedik a márka: érkezik ugyanis a Tape à l’Oeil névre keresztelt szemfesték-kollekció.

Az applikátoros kiszerelésű szemsmink hat matt és hat metálosan fénylő árnyalatban jelenik meg az ősz folyamán. Géles-krémes állagú és persze minden jóval kecsegtet, amit csak egy ilyen terméktől várhatunk: erősen pigmentált, gazdag színekben jelenik meg, könnyen eldolgozható és púderesen finomra szárad, nem ragad, nem kenődik.

A matt színek mindegyike lágy, nude árnyalatú, amikből a luxusmárka reményei szerint mindenki találhat a bőrszínéhez hasonló árnyalatot, hogy segítségével első osztályú természetes sminket készíthessen. Hat árnyalatból mondjuk kétséges, hogy ez a cél megvalósul, de tény, hogy az aligsminkek kedvelőinek okozhat némi izgalmat az újdonság, már csak az eszméletlenül látványos csomagolása miatt is.

A metálos fényű változatokat a ’70-es években népszerűvé vált (és a Louboutin cipőkön is előszeretettel használt), teljesen strasszokkal borított anyagok ihlették, azok szikrázó fényét igyekeztek kikeverni.

A legnagyobb szívfájdalom az újdonságokkal kapcsolatban természetesen az áruk. Ahogyan a többi Christian Louboutin sminktermék, úgy ez is a legfelső polcok csúcsát célozta meg, egy szemfesték ára 50 dollár, vagyis nagyjából 15 ezer forint lesz.