Krémmánia magazin

Dr. Konopka’s natúrkozmetikumok – Világsiker, egy szépasszony jóváhagyásával (x)

Nem csak a táplálkozással jutnak be a legkülönfélébb anyagok a szervezetünkbe, bőrünk is mohón beissza mindazt, amit a kozmetikumokkal feltálalunk neki. Mindegy volna hát, mivel ápoljuk a testünket? Egyáltalán nem. Adjuk meg számára a legtisztább, legtermészetesebb anyagokat!

A Dr. Konopka’s káros anyagoktól mentes, gyógynövényekben gazdag, garantáltan kiváló minőségű natúrkozmetikumokat kínál, kedvező áron. A termékek széles választékában a haj-, arc-, test- és kézápoló kozmetikumok mellett igazi különlegességek– arc- és testolajok, valamint permetek – is megtalálhatók.

A márka története 1932-ig nyúlik vissza. Dr. Konopka, a tallinni gyógyszerész ekkor kezdte árulni patikájában sebgyógyító kenőcsét, melyet maga készített gyógynövényekből. Ez annyira sikeres lett, hogy a vásárlók elnevezték csodakrémnek. Konopka, aki a gyógynövények szakértője és lelkes kutatója volt, újabbnál újabb kozmetikumokat kísérletezett ki. Volt egy szigorú terméktesztelője is, híresen gyönyörű felesége, aki elsőként próbálta ki a gyógynövényes haj- és bőrápoló kozmetikumokat. A doktor csak azokat a készítményeket árulhatta a patikában, melyeket felesége hatékonynak talált. A gyógyszerész több mint 150 hajápoló olajat fejlesztett ki, és szépségápolási receptjeit egy kis könyvben gyűjtötte össze.

Ezeknek a formuláknak alapján készülnek a ma kapható Dr. Konopka’s natúrkozmetikumok. Kiváló minőségűek, magas a gyógynövénytartalmuk, és ma is olyan „patikatisztaságúak”, mint valaha. A gyártási folyamat azonban minden tekintetben modern, szigorúan ellenőrzött, és megfelel az európai szabványoknak.

A Dr. Konopka’s termékek elnyerték a BDIH és a CosmosNatural minősítéseket. A BDIH német szövetségi szervezet, mely elsőként dolgozott ki szabványokat a természetes kozmetikumok gyártására, a COSMOS pedig a természetes és biokozmetikumokra vonatkozó nemzetközi standard. Ezekre a tanúsítványok igazolják, hogy valódi, tiszta natúrkozmetikumokról van szó.

A Dr. Konopka’s termékek Európa számos országában kaphatók. Ismerkedjen meg a márka magas minőségű, minősített natúrkozmetikumaival a Facebookon vagy a www.drkonopkas.hu honlapon.  Sok-sok olyan termék várja, amely Madame Konopkának is elnyerné a tetszését.

A termékek megtalálhatóak bioboltokban, a DM és RM üzletekben.

A cikk a Dr. Konopka’s támogatásával készült.