Krémmánia magazin

Ebben a dologban sohasem változtat Katalin hercegné

Nem csak a bevált cipőfazonokhoz ragaszkodik Katalin hercegné, de a sminkek terén is jól bejáratott szokásokat alakított ki az elmúlt 13 évben. Mivel nagyjából minden évre jutott egy menyegző, amire hivatalosak voltak Vilmos herceggel, akár variálhatta is volna sminkjeit – nem beszélve a tucatnyi egyéb sajtónyilvános eseményről -, de nem. Katalin hercegné rendre a füstös szemsmink és enyhe, pinkes-nude szájsmink mellett döntött, mindig, kivétel nélkül.

Fotó: Getty Images

Frizuráját néhanapján variálja, a klasszikus füstös szemsmink azonban úgy tűnik, aduász, ha megjelenése van valahol. Még saját esküvőjére is a szemhangsúlyos sminket választotta, finom pinkes pirosítóval és rúzzsal kiegészítve azt.

A kezdetek: 2005-ben Hugh Van Cutsem és Rose Astor esküvőjén.

Fotó: Indigo/Getty Images

Egy évvel később, 2006-ban Laura Parker-Bowles és Harry Lopes esküvőjén is füstös szemsminket viselt.

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

2008 – tollas kalap maradt, no és persze a szemsmink is. Az alkalom: Lady Rose Windsor és George Gilman esküvője.

Fotó: Indigo/Getty Images

2009-ben, Nicholas Van Cutsem és Alice Hadden-Paton esküvőjén: a szemsmink változatlan, mintha a rúzs árnyalata lenne egy picit világosabb.

Fotó: Indigo/Getty Images

2010-ben, Harry Meade és Rosie Bradford esküvőjére egy fokkal erősebbre készíttette szemsminkjét. Karakteresebb kontúr, sötétebb árnyalatok jellemezték, de a rúzs maradt visszafogottan rózsás.

Fotó: Indigo/Getty Images

2011-ben, friss házasként rögtön még azon a nyáron két esküvőre is hivatalosak voltak Vilmos herceggel. A ruha és a kiegészítők mások, a smink egészen hasonló volt.

Fotó: Indigo/Getty Images
Fotó: Chris Jackson PT/Getty Images

2013-ban György herceggel volt várandós, mikor részt vettek William Van Cutsem és Rosie Ruck Keene esküvőjén.

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

2014-ben Lucy Meade és Charlie Budgett esküvőjén ismét a szokásos Katalin-sminkben láthattuk.

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Nagy kihagyás után 2017-ben volt a következő jeles alkalom, húga, Pippa Middleton és James Matthews esküvője. A lágy, barackos tónusú rúzshoz ismét füstös szemsmink dukált.

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

A 2018-as év álomesküvője egyértelműen Harry hercegé és Meghan Markle-é volt. Katalin hercegné pedig, aki alig három héttel azelőtt adott életet harmadik gyermeküknek, csodásan nézett ki az eseményen.

Fotó: Brady – WPA Pool/Getty Images

Október 12-én újabb esküvő volt a brit királyi családban, ezúttal Eugénia hercegnő ment férjhez Jack Brooksbankhez. Az alkalmon természetesen Katalin hercegné is részt vett, akinek kalapja nem csak öltözékét, de sminkjét is tökéletesen kiegészítette – már amikor épp nem akarta a viharos szél lefújni a fejéről.

Fotó: Pool/Samir Hussein/WireImage