Krémmánia magazin

Marilyn Monroe piperepolca maga volt a menőség

Házi drogériánk, vagyis fürdőszobai piperepolcunk fotóját megosztani hatalmas menőség, nincs az a divatvlogger, aki legalább egy #shelfie posztot ne lőtt volna már ki a netre. A követőknek a legális leselkedés élménye, a színfalak mögé kukkantás lehetősége egy pillanat alatt megdobja a pulzusszámot, még akkor is, ha tudható, a fotók többsége színpadiasan megrendezett és hatásvadász.

Ettől függetlenül egy Krémmániásnak igazi élmény efféle kitárulkozást látni, hát még ha olyan hírességekről van szó, mint Marilyn Monroe vagy Sofia Coppola!

Marilyn Monroe kozmetikumai – Fotó: instagram.com/esteelaundry

A szexi színésznő, Marilyn Monroe természetesen kora legjobb készítményeit, luxusmárkáit használta, nem hiányzott az Erno Laszlo Duo-Phase Face Powder, az Elizabeth Arden rúzs vagy a Helena Rubinstein vízálló szempillaspirál sem.

Marilyn Monroe kozmetikumai – Fotó: instagram.com/esteelaundry

Andy Warhol már akkor pedáns rendben tartotta temérdek kozmetikumát, amikor még nem volt szokás azt mutogatni. Igaz az ő esetében minden művészi értékkel bírt, ezért is történhetett, hogy nem sokkal halálát követően,1987-ben David Gramble fotós megörökítette, milyen készítményeket használt a mester. Volt ott Clinique 7-Day Scrub Cream, Cetaphil Lotion Cleanser, luxus parfümök és persze Vaseline is.

Andy Warhol piperepolca 1987-nől (Fotó: instagram.com/anothermagazine)

2017-ben Drew Barrymore két fotót osztott meg kozmetikumairól, amikkel elindította virtuális lavináját és azóta is rendszeresen posztolgat kedvenc, bevált szépségápolóiról. A tömött polcokról készült shelfie azonban mindenképp a legdurvább mind közül – bár ez még felveheti a versenyt -, ami szépen tanúskodik róla, a színésznő bizony vérbeli Krémmániás. Imádja a bőrápolókat és a sminktermékeket is, ilyen-olyan bőrproblémája, karikái és ráncai ellen pedig seregnyi kozmetikummal veszi fel a harcot, amik sora saját bevallása szerint sok évnyi tesztelgetés és próbálgatás eredményeképp alakult ki.

Fotó: instagram.com/drewbarrymore
Fotó: instagram.com/drewbarrymore

Sofia Coppola piperepolca is igazán impozáns, amelyről állítólag a párizsi Vogue közölte le az alábbi fotót 2004 tájékán. Itt is találni mindent, a NARS körömlakkoktól a Kérastase hajápolón és Clarins krémen át a Valmont bőrápolóig.

Fotó: instagram.com/esteelaundry

Még maga a hollywoodi díva, Catherine Zeta-Jones sem restellte megmutatni, miket vet be szépsége megőrzése érdekében, a luxus kozmetikumok arzenálját ezért pedáns rendbe igazította, mielőtt megosztotta volna róluk múlt évben a lenti fotót. Van köztük Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm bőrápoló, Lancôme kozmetikum, Le Metier De Beaute Neck and Decollete Firming Creme és Natura Bisse Diamond Extreme Moisturiser is, amik összértéke állítólag a 700 ezer forintot is meghaladja.

Fotó: instagram.com/catherinezetajones