Krémmánia magazin

Versace Pour Femme Dylan Blue: Egy felejthetetlen női illat, erős karakterrel (X)

Megérkezett a Versace Dylan Blue női párja, a Pour Femme Dylan Blue, mely egy kortalan illat, a domináns nő elmaradhatatlan kelléke. Viselőjét erős karakterrel ruházza fel, aki nélkül nem élhet a férfi. Mindenkit levesz a lábáról, egyszerre barát és szerető, akiről csak álmodozni lehet és akihez szerelmes dalokat írnak. Független, erős nő, aki minden férfi felett áll.

„A Pour Femme Dylan Blue a nőiség kifejezője. Egy erős, érzéki mégis finom illatot alkottam olyan nőknek, akik tisztában vannak a hatalmukkal.”– mondja az illatról Donatella Versace.

 

ISMERD MEG AZ ILLATOT

Egyediség. Erő. Érzékiség és elegancia.

Ezek a szavak írják le legpontosabban, hogy mit is képvisel ez a finom illat. Ellenállhatatlan jegyek alkímiája, melyek szinte táncra perdülnek, felpezsdítenek és átölelnek.

  • Egyediség.

Az illat különleges fejjeggyel indul, melyet frissítő a fekete ribizli szorbé és a Granny Smith alma szokatlan gyümölcsös akkordja alkot, azonnal egyedivé varázsolva már a legelső illatélményt is.

  • Erő.

A szívjegy egy újszerű virágcsokor, melyben a virágok jeges, képzeletbeli vadvirágokká alakulnak. A vadrózsa, a jázmin és a jeges barack illata hosszan tartó és felejthetetlen. Ez a vadvirágos jegy ad erős karaktert és nőiséget az illatnak és viselőjének.

  • Érzékiség és elegancia.

A fás jegyek játékosan keverednek az alapjegyben, teljesen egyedi elixírt alkotva: vizes fehér fák, pézsma és pacsuli magával ragadó, élénk és érzéki elegye ez.

AZ ÜVEG REJTÉLYE

A Versace Pour Femme Dylan Blue üvege az innovatív design kifejezője. Amfórára emlékeztető sziluettje a görög kultúrát és mitológiát juttatja eszünkbe. Az üveg és a csomagolás színe pont olyan őrült, mint a Földközi tenger: erőteljes, mély és rejtélyes. Az arany részletek és az ikonikus medúzafej még inkább kiemelik az illat értékét.

A REKLÁMFILM

Az erős, független nő karakterét a Versace Pour Femme Dylan Blue reklámfilmjén keresztül is megismerhetjük. “New York és Brooklyn utcáin végigsétálva mindig látom az erős nőket ugyanolyan keményen edzeni mint a férfiak. Mondhatjuk, hogy ők a férfiak közé tartoznak, de mégis jó tudni, hogy elképesztően nőies nők is egyben. Rájuk gondoltam, mikor ezt a kisfilmet megalkottam.” – mondja Bruce Weber, fényképész.

Lepd meg vele magad vagy szeretteid a linkre kattintva!

 

A cikk a Versace támogatásával készült.