Krémmánia magazin

20 sminkes ajándéktipp karácsonyra

Drogériás kedvencek és luxusmárkák is kerültek karácsonyi válogatásunkba, amiben összegyűjtöttünk húsz izgalmas, sminkes újdonságot amiket még nem késő beszerezni karácsonyra. Találhattok köztük full extrás palettákat és apró kiegészítőket is, amikkel meglephetitek sminkmániás szeretteiteket a közelgő ünnep alkalmával. Persze azt is megértjük, ha inkább a pasitoknak külditek tovább a cikket finom utalásként, mi egy lottósorsoláshoz elég számsort is  össze tudnánk írni.

Nálatok melyik sorszámú a tuti ajándék?

1. I Heart Revolution – NOW That’s What I Call Makeup 90s szemhéjpúder paletta

27 szemhéjpúdert tartalmazó paletta, amivel nincs az a szemsmink, amit ne tudnánk elkészíteni.

2. Giorgio Armani  – Eye Quattro Fantasy limitált karácsonyi Szemhéjpúder Paletta

Új, exkluzív harmónia valódi ékszerdobozkában zárva, az ünnepi szemsminkhez. A népszerű sminktermék vörös, lakkozott külsőt öltött magára az ünnepek alkalmából, tetejét az Armani ikonikus logója díszíti.

3. M.A.C – Shiny Pretty Shadow Szemfesték

Négy színárnyalatban jelent meg szemhéjpúder mono a M.A.C karácsonyi, Shiny Pretty Things kollekciójában, persze mind a négy szín a doboz aljáig csillogó, gazdagon pigmentált, ami nem csak az ünnep hangulatához illik, de a jövő évi bulikon is remek társunk lehet.

4. Catrice – The Glitterizer Mix N’ Match Eyeshadow Palette

Négy magasan pigmentált csillámos árnyalat, két fekete szemhéjpúder alap (matt és csillogó változatban) és két holo és glitter hatású fedőréteg került a vegán sminkpalettába, ami papercard designt kapott.

5. essence – ho! ho! ho! szemhéjpúder paletta

Jingle all the way névre hallgat az Essence karácsonyi szemsminkpalettája, amely metál és csillogó arany, barna és ibolyaszínű árnyalatokat tartalmaz, összesen kilenc, egymáshoz remekül passzoló ünnepi színt.

6. Nabla – Poison Garden Palette

15 árnyalatot tartalmaz a Nabla legújabb palettája, amely immár a harmadik a sorban. 9 matt, 4 folyékony fém és 2 kristály hatású, egyedi árnyalatot rejt a mágnesesen záródó tok. Állatkísérlet-mentes és vegán termék.

7. Lancôme – Christmas Palette szemhéjpúder paletta

A Lancôme 13 exkluzív árnyalatot tartalmazó karácsonyi palettáját a francia főváros mágikus napfelkeltéje és az alkonyat színes csodái inspirálták, ennek megfelelően álomszép színek, mesésen ragyogó finisek kerültek bele.

8. The Balm – Furrowcious Brow Pencil Szemöldökformázó Ceruza

Tartós színt kölcsönző szemöldökformázó ceruza, melyen formázó kefe is helyet kapott. Csomagolása nem ünnepi, a képregényes dizájn azonban annál cukibbra sikerült.

9. L’Oréal – Unlimited Szempillaspirál

 

A L’Oréal Paris legújabb szempillaspirálja, az Unlimited meglepően új formát kapott, a kefe szára 45 fokban megdönthető, így sokkal kényelmesebben és így precízebben tudjuk formázni pilláinkat.

10. M.A.C – Extra Dimension Skinfinish Highlighter

 

A highlighter újdonság tökéletes ragyogást nyújt arcodnak, csillogó formulái ugyanis prizmaként verik vissza a fényt. A krémes por formula több mint tíz órán keresztül tartós marad.

11. essence – ho! ho! ho! Irizáló Highlighter púder

Lágy rózsaszínű, gazdagon pigmentált highlighter jelent meg az essence karácsonyi kollekciójának részeként. A fényesen csillogó púder irizáló hatású, porszerű textúrájának köszönhetően nagyon könnyen keverhető.

12. Lancôme – La Rose a Poudrer Highlighter

Ragyogó, téli fényeket rejt a rózsa alakú highlighter különlegesség, melynek dobozkája is ünnepi díszbe öltözött a karácsony alkalmával.

13. NYX Professional Makeup Sprinkle Town Duo Chromatic Lip Gloss szájfény

Gyönyörűen pigmentált, természetesen ragyogó finist adó szájfény, melyet rendkívül könnyed, kellemes érzés viselni. Önmagában vagy rúzs fölé és használhatjuk.

14. Lovely – Ombre Lips

 

2 az 1-ben kontúr és highlighter ajakrúzs, melynek segítségével ombre hatású szájsmink készíthető. A készlet az ajak alakját kiemelő szájkontúr ceruzát és az ajkat fényessé és optikailag nagyobbá tevő ajakrúzst tartalmaz. A készlet négy színváltozatban érhető el.

15. Giorgio Armani  – Ecstasy Shine Xmas Limited Edition

Az ajakrúzs, melytől elmosolyodsz karácsonykor. Ragyogás, balzsamos textúra, intenzív színhatás már egyetlen rétegben. Hat új, kifinomult és vibráló árnyalat, melyek most először érkeznek az Armani ünnepi kollekciójában.

16. Avon – True ajakrúzs

 

Az AVON True varázslatos, limitált kollekcióval jelentkezett, melynek tagja az ünnepi díszbe öltöztetett Avon True ajakrúzs is, mely tökéletes minden alkalomra, hiszen amellett, hogy intenzív a színe, ápolja is ajkainkat.

17. Smashbox – Be Legendary Liquid lip ajakrúzs

 

A metál finisű, folyékony rúzsújdonság 18 árnyalatban érhető el. Az ígéretek szerint már egy rétegben is teljes fedést ad, csillogó, gazdagon pigmentált, intenzív színek jellemzik a kollekciót.

18. essence – Ho!Ho!Ho! Highlighter Ecset

A Krémmánián is ötcsillagos értékelésű sminkecset limitált kiadású, amely nem csak a highlighter és a púder felvitelére alkalmas, hanem leírása szerint a szemhéjpúder könnyű felvitelét is lehetővé teszi – bár ehhez lehet, hogy sokunknak túl buci lesz. Mindazonáltal az értékelések magukért beszélnek, a látványa pedig alapból meggyőző.

19. Inglot – sminkes bőrönd

A sminkes felszerelések álomszép tárolóját köszönthetjük személyében, a rózsaarany gurulós minibőröndbe a legkeményebb Krémmániások is sminkarzenálja is beleférhet. A levehető felső rész két konzolos polccal felszerelt és az alsó részen elhelyezkedő polc is mozgatható, sőt, szükség esetén két külön részre választható.

20. M.A.C – Brush Kit Eye sminkecset szett

A metálkék sminkecset szett öt professzionális miniecsetet tartalmaz, amikhez extravagáns neszesszer is tartozik, így bárhová magunkkal vihetjük őket.