Krémmánia magazin

Egy kis Amour Provence-ból (X)

Ha valami igazán romantikusat keresel Valentin-nap alkalmából, nem kell messzire menned, ugyanis Anna Bond, a Rifle Paper Co. alapítója, kreatív grafikus-blogger, egy különleges kollekciót álmodott meg a L’Occitane-nal közösen.

Mindkét márka számára a természet az elsődleges inspirációforrás, így különleges tisztelettel és megbecsüléssel viseltetnek a növények, a színek és a szépség iránt. Korábbi években volt már hasonló együttműködésük, azonban idén a virágok és a természet szépségei mellett a szerelem kapta a főszerepet, mint fő motívum.

A L’Occitane ikonikus shea vajas testápolási termékcsaládja kapott ezúttal új csomagolást, mely nem csak finom illatával lopja be magát az emberek szívébe, de méltán híres rendkívüli táplálóhatásáról is. Az organikus shea vajnak köszönhetően a csípős, téli hidegben is megfelelő hidratálást biztosít a bőrnek, így kezeid egész évben bársonyosan puhák és ápoltak lehetnek.

A Mon Amour kollekció darabjaival első látásra szerelembe esel – már csak az a kérdés megtartod-e minden darabját Magadnak? A pasztell színekben pompázó, limitált kollekció tartalmaz egy klasszikus shea kézkrémet 150ml-es kiszerelésben, egy 30ml-es shea rózsa kézkrémet, egy ultra rich testápolót illetve egy shea vajas gyengéd szappant is. Vintage hatás, romantikus megjelenés, kifinomult illat, bársonyos hidratáltság –tuti kombináció egy kedves, személyes Valentin-napi meglepetéshez.

Szerezd be a limitált kollekciót ITT!

Shea ultra rich testapolo 100mlShea szappan 50gShea rozsa kezkrem 30mlShea kezkrem 150ml
< >

A cikk a L’Occitane támogatásával készült.