Krémmánia magazin

A 91. Oscar-gála legszebb sminkjei és frizurái

Lady Gaga visszafogottsága és Charlize Theron barnasága okozta a legnagyobb meglepetéseket a témában.

Fotók: Getty Images

Lezajlott a 91. Oscar-gála, a sztárok pedig meg kell hagyni, igazán kitettek magukért és a díjátadóhoz méltón, villantásoktól mentesen zajlott le az esemény. A csodás rózsaszín estélyikhez persze illett a tökéletes smink és frizura is, amit a hölgyek egy része a természetes egyszerűség felől, míg a másik csapat a színek és volumen irányából közelített meg.

Lady Gaga, aki felejthetetlen duettet énekelt Bradley Cooperrel, Audrey Hepburn szőke reinkarnációjaként tündökölt az eseményen: mind frizurája, mind sminkje a lehető legklasszikusabb, hollywoodi eleganciát hozta.

Lady Gaga (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Jennifer Lopez a tőle megszokott tökéletes sminkkel és frizurával jelent meg a gálán, hiába, ő tényleg tudja, mi áll jól neki.

Jennifer Lopez (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Jennifer Hudson sminkje mind a színek, mind azok erőssége szempontjából gyönyörűre sikerült. Nem volt visszafogott, de a felesleges harsányságot is mellőzte.

Jennifer Hudson (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Tankönyvekben is lehozhatnák Jaime Ray Newman sminkjét és frizuráját, mint a Hogyan legyen Hollywood-barát a megjelenésed? iskolapéldája. Mellesleg a rúzs enyhén lilás színe tényleg gyönyörű.

Jaime Ray Newman (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Egy talpig flitteres ruhához mi más illett volna, mint egy csillogó báli smink? Molly Sims is erre szavazott.

Molly Sims (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Octavia Spencer a tőle megszokott ondolált frizurával és füstös szemsminkkel, valamint igazán szép arcárnyalással lépett a vörös szőnyegre.

Octavia Spencer (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Krysten Ritter sminkje teljesen rendben volt, mégis, a színésznőn egy picit erősnek tűnt, fekete hajzuhatagához egy fokkal visszafogottabb színhasználat is kellő drámaiságot adott volna.

Krysten Ritter (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Charlize Theron sötétbarna bubi frizurája meglepő újítás volt a színésznő részéről, az oldalra fésült, finoman hullámosított hajhoz nem is kellett a túlzó smink. A korall színű rúzs és finoman csillogó szemsmink remek választás volt.

Charlize Theron (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Emilia Clarke is hasonlóan rövid, barna frizurával jelent meg, sőt, még a smink tekintetében is látható egyezőség, igaz neki lágy, rózsás árnyalatú rúzst választottak sminkje elkészítéséhez.

Emilia Clarke (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Tökéletes nude smink egy gyönyörű arcon – Irina Shayk.

Irina Shayk (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Michelle Yeoh-nak mind a sminkje, mind pedig frizurája kellően elegáns, mégsem művien merev volt.

Michelle Yeoh (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Ashley Graham ugyan nem színész, sminkje szempontjából azonban határozottan a vörös szőnyeges válogatásban a helye.

Ashley Graham (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

KiKi Layne nem csak ruháját tekintve indította szép kezdéssel az Oscar-gálák látogatását. Azok pillák!

KiKi Layne (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Emma Stone ruhája és sminkje tökéletes összhangban volt, sőt, még frizurája is illett a borostyánszín ligába.

Emma Stone (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Angela Bassett lila rúzsa szépen képviselte az év legtrendibb árnyalatát – már csak azt kell kinyomoznunk, mely sminkmárkának köszönhető ez az izgalmas szín.

Angela Bassett (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

És akiknek nem sikerült…

Már csak a nagy számok törvénye miatt is elkerülhetetlen, hogy néhányan rossz sminkes és fodrász székébe üljenek, így volt ez az Oscar-gálára igyekvő sztárok esetén is.

Kacey Musgraves hibátlan szem- és szájsminkje mellé egy kis pirosító elfért volna, frizurája pedig olyan, mint egy fülre húzott sapka. Pasztellrózsaszín ruhájához és szinte színtelen sminkjéhez óriási ébenfekete hajának kontrasztja. Amúgy pedig nem olyan, mintha Paris Hilton fekete hajjal?

Kacey Musgraves (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

SZA stílusához talán illik ez a frizura és smink, mégis, láttán csak egy szó ismétli magát ritmusosan a fejünkben: közönséges.

SZA (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Dr. Csont, vagyis Emily Deschanel nagyjából 15 év pluszt pakolt magára ezzel a sminkkel, amihez kócos kontyos frizurája sem illett egyáltalán.

Emily Deschanel (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)