Krémmánia magazin

Ettől szép smink nélkül is Lady Gaga bőre

2019 egyértelműen Lady Gaga éve lesz, a Csillag születik film óta minden vele kapcsolatos téma dupla sebességen pörög és ha a pr-os csapat ügyes, kitart a lendület még egy jó darabig. Ennek köszönhetően immár azt is tudhatjuk, – legalábbis részben – mitől oly makulátlan az énekesnő bőre.

Fotó: Instagram/ladygaga

Sminkese, Sarah Tanno ugyanis elárulta, Lady Gaga amellett, hogy belülről is szépül (értsd: odafigyel az étrendjére és rendszeresen sportol), egy C-vitaminos szérumot is előszeretettel használ. Az Ole Henriksen Truth Serum az, amitől bőre feszes, üde és majd kicsattan, úgy ragyog smink nélkül is.

Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster

Az antioxidáns szérum valóban már az INCI elején prezentál egy C-vitamin származékot, amit E-vitamin, kínai teacserje kivonat és többféle, kedvező hatású növényi kivonatok is követnek, de hozzátartozik a képhez, hogy a parfüm és az illatozásért felelős illóolajok sem maradtak ki belőle.

Ezen kívül Lady Gaga bőrápolási rutinjába tartozik még a By Terry Baume de Rose Face Cream Moisturizer hidratálókrémje és a Vintner’s Daughter Active Botanical Serum arcolaja is.

Mit gondoltok, valóban érhetnek annyit ezek a készítmények, mint amennyibe kerülnek?