Krémmánia magazin

Carine Roitfeld parfümje lesz a tavasz egyik nagy dobása

A francia Vogue korábbi főszerkesztője, a párizsi sikk nagykövete, – aki hamarosan akár Mihalik Enikő anyósa is lehet – egyszóval Carine Roitfeld úgy döntött, a divat világában elért babérok után a szépségipart is meghódítja és parfümöt dob a piacra.

Fotó: Getty Images

A frappánsan Carine Roitfeld Perfumes ráadásul nem is egy, hanem egy egész családnyi illatot takar, szám szerint hetet, amelyek mindegyike egy-egy világvárosról kapta a nevét. A májusban megjelenő illatok London virágait vagy Buenos Aires fűszeres temperamentumát is feldolgozzák, miközben mindegyik igazi – csúnya szóval élve – unisex parfüm lesz.

A 7 Lovers kollekcióval Carine Roitfeld nem akármilyen babérokra tör, egyenesen Coco Chanel mellé kíván ülni a képzeletbeli trónon. Mint nyilatkozta, “Számomra a parfümök jelentik azt, amit örökül hagyhatok majd magam után. Mint Miss Chanel. A Chanel No.5 már közel száz éves illat.”

Hogy így lesz-e, azt nagyjából majd ükunokáink számára fog kiderülni, addig is a lehetőség a miénk, hogy a Roitfeld pucér testével beharangozott illatokat elsőként szaglásszuk meg.