Krémmánia magazin

Kímélő tisztítás és hidratálás Krémmánia kedvenc Mixa termékekkel (X)

Legyen bármilyen hamvas és problémamentes az arcbőrünk, egy jó minőségű micellás vízre, valamint egy hidratáló krémre szükség van, hogy az alapvető ápolást megkapja. Hát még, ha valamilyen bőrproblémával küzdünk! A megfelelő arcápolási rutin ilyen esetben még inkább előtérbe kerül, amelynek összeállításakor az érzékeny bőr szakértője, a Mixa Krémmánia kedvenc termékeivel is érdemes próbát tennünk.

A népszerű Mixa bőrápolók minősége Ördög Nórát is meggyőzte, aki gyermekei és saját maga számára is előnyben részesíti az érzékeny bőrre való készítményeket: “A gyerekek miatt teljesen átálltam arra, hogy hipoallergén, érzékeny bőrre kifejlesztett termékeket használjak akár a háztartásban, akár a bőrápolásban. És ami jó a gyerekeknek, az jó a szülőknek is.”

Az arctisztításban nekünk is segítségünkre lehet a Krémmánián legnépszerűbb Mixa termék, az Optimal Tolerance Micellás Víz, melyet direkt az érzékeny és reaktív bőrre alakítottak ki. A visszajelzések alapján valóban kíméletesen távolítja el a sminket az arcról és a szemekről, hatékonyságban és minőségben gyógyszertári versenytársakat is megelőzve.

Mixa Optimal Tolerance Micellás Víz Érzékeny és Reaktív Bőrre

A Mixa Hyalurogel arckrém új, Mixa Hyalurogel Rich változata egy gazdagabb, 10% glicerin tartalmú ápoló, mely az érzékeny és nagyon száraz bőr számára nyújthat intenzív hidratálást. A hialuronsavval gazdagított formula hosszú távon táplálja a bőrt és javítja annak komfortérzetét. Az eddigi Krémmániás tapasztalatok is pozitívak vele kapcsolatban, különleges, krémes állagának köszönhetően valóban gyorsan beszívódik és szépen hidratálja a bőrt.

Mixa Hyalurogel Rich arckrém

A megfelelő arcápolási rutin fontosságára saját példájával hívja fel a figyelmet Ördög Nóra is: “Reggel és este is nagyon fontos részét képezi a rutinomnak az arcápolás. A mindennapokban azzal kímélem az arcbőrömet, hogy nem rakok fel sminket, csak pirosítót, viszont ehhez az kell, hogy jó állapotban legyen a bőröm. A reggeli zuhanyzás része, hogy habzó arclemosóval lemosom az arcom, majd a Mixa Hyalurogel Rich, hialuronsavval gazdagított hidratálókrémjét használom.”

Fotó: Mixa

Nóra esetén talán nem túlzás azt állítani, élete a kamerák kereszttüzében zajlik, a forgatások alkalmával pedig elkerülhetetlen, hogy erősen sminkelje magát. “A vastag smink könnyen kiszárítja az arcomat, és ezzel a krémmel vissza tudom pótolni az elvesztett nedvességet. Azt gondolom, egy hidratált, üde arcbőrnél nem kell több egy átlagos hétköznapra. Akár volt rajtam napközben smink, akár nem, lefekvés előtt mindig áttörlöm az arcom a Mixa micellás vizével is, éjszakára pedig felteszek egy tápláló hidratálókrémet.”

Fotó: Mixa

A cikk a Mixa támogatásával készült.