Krémmánia magazin

Tippek anyák napjára, ha szuper ajándékot keresel (X)

Születésnap, karácsony, anyák napja? Anyukádnak egyetlen dologra van szüksége: egy kis szabadidőre. Itt van néhány tipp, amivel mosolyt varázsolhatsz az arcára.

Az idő drága kincs

Az “elfoglalt” és az “anya” szavak egymás szinonimái, ezért az idő az egyik legértékesebb ajándék, amit egy anyának adhatsz. Vállald át a mai főzést, vidd le a szemetet, sétáltasd meg a kutyát, hogy anyukád egy kicsit lazíthasson. Engedj neki egy nagy kád vizet, tölts egy bögre forró teát (vagy valami erősebbet) és ajándékozd meg a Mum ajándékcsomag kényeztető különlegességeivel, hogy igazán emlékezetes legyen a pihenés.

 

Mum 6 ellenállhatatlan meglepetést tartalmaz, hogy a megnyugtató kényeztetés igazán megnyugtató és igazán kényeztető legyen. A Mamma Mia remekül radíroz, az American Cream tusfürdő tündérien tisztít, a RaspberryMilkshake szappan istenien illatosít. Ha anyukádnak nehéz napja volt, ez a trió tutira segít kikapcsolódni.

Ha anya egész nap százhússzal száguld, segíts lassítani egy igazán különleges és kényeztető meglepetéssel. A Happy Mother’s Day ajándékcsomag tele van jósággal; 8 tetőtől talpig kényeztető termék, melyeket összeköt a gyümölcsök és a virágok frissítő kombinációja, mindez egy csokoládés dobozra emlékeztető csomagolásban. Ha végzett a tartalmával, a dobozt újra és újra felhasználhatja. A korall által ihletett vintage mintát 100 százalékban újrahasznosított kartonra nyomták, hogy a doboz igazán vidám dísze lehessen a fürdőszobának.

Párosan szép az élet

Legyen szó akár anya-fia, akár anya-lánya, sőt anya-apa kapcsolatról, néha muszáj kizárni a külvilágot és igazán megnyílni egymás előtt. A bőr- és a lélekápolás kéz a kézben jár, anyák napja pedig tökéletes ürügy (nem mintha szükség lenne ürügyre), hogy végre időt kerítsetek rá. Egy friss arcpakolás vagy egy masszázstömb a forró tea és az éjszakába nyúló beszélgetések mellé.

Nem is olyan régen még egy mosolygós, pirospozsgás kisbaba voltál, aki rengeteg szeretetre és figyelemre vágyott. Miért ne élnéd át újra ezt az érzést a gyengéden illatosított RosyCheeks friss arcpakolással? Anyukáddal közösen még finomabb! A gyengéd török rózsaszirmok és a kaolin nyugtatják és tonizálják a bőrt, hogy az arcotok friss legyen, akár a harmatos rózsa.

Akármit is csinálsz anyák napján, a lényeg, hogy áraszd el szeretettel és szabadidővel azt, aki a legközelebb áll hozzád – az a pár extra különlegesség és csillám csak hab a tortán.

 

A cikk a Lush támogatásával készült.