Krémmánia magazin

A Frank Body mostantól hajápolókba is bekeveri a kávézaccot

A kávés testradírjukkal világhírt szerzett Frank Body a hajápolók piacára is betoppant, naná, ott is a kávézacc erejével kíván hatni a vásárlókra.

 

Két termék jelent meg első körben, egy hajas fejbőrre szánt bőrradír és egy hajmaszk. A Caffeinated Scalp Scrub a kávé mellett rozmaring, eukaliptusz és borsmenta összetevőket is tartalmaz, amik egész biztosan azonnali frissítő érzést adnak majd a fejbőrnek, attól azonban kicsit tartunk, miként reagál rájuk a bőr, miután a készítményben található dióhéj őrleménnyel végigdörzsölgettük. Az egészséges fejbőrt biztos remekül tisztítja, irritált, netán ekcémás fejbőrre azonban nem ő lenne az, amit első körben ajánlanánk.

frank body Caffeinated Scalp Scrub

A Caffeinated Hair Mask összetevőitől hajerősítő hatást és hidratált fejbőrt várhatunk egyszerre, mindezért pedig a kávé mellett szőlőmagolajat, szójaolajat, némi niacinamide-ot is tettek bele, de az eukaliptusz, rozmaringolaj és menta is jelen van itt is. A hidratált, puha hajról többek között hidrolizált keratin gondoskodik, leírása alapján 97%-ban természetes összetevőket tartalmaz.

frank body Caffeinated Hair Mask

A bőrradír 18,95 dollárért, vagyis 5300 forintért, a hajmasz 16,95 dollárért, azaz 4800 forintért rendelhető május közepe óta a márka weboldaláról.