Krémmánia magazin

Testradírok a nyárra, amik ápolnak is

Beindult a nyaralószezon, ideje, hogy testünket is felkészítsük a napozásra. Érdemi része ennek, hogy finoman megszabaduljunk az elhalt hámsejtektől, hogy a vízparton majd szebben, egyenletesebben tudjunk barnulni.

Bár az arcbőr esetén nem épp a fizikai hámlasztók a legjobb megoldások, nyaktól lefelé érdemes bevetni a testradírokat, de itt is vigyázzunk, ne csiszoljuk vörösre a bőrünket. Hacsak nem bányában dolgozunk, olyan őrült mennyiségű elávolítandó szennyeződés nincs rajtunk, hogy az heves dörzsölésért kiáltana, egy kis finom átsimogatás tökéletesen megteszi a hatását.

Összegyűjtöttünk mindehhez néhány érdekes, ígéretes alternatívát, amelyek bármelyikével napozáskésszé tehetitek testeteket, miközben a vélemények alapján mennyei illatok fogják kényeztetni érzékeiteket:

A legnépszerűbb Krémmániás az Avon Naturals Eper Testradír, amire már 128 értékelés érkezett és jelenleg is 4,28-as átlaggal büszkélkedhet. A vélemények alapján az illata szuper, a szemcsék kellően kicsik, de hatásosak, és árban is egészen baráti.

A magyar márkák közül kipróbálásra érdemes a KrémPatika Csokis Testradír, ami 4,54-es értékelésű, cukorszemcséket tartalmazó készítmény, ami bőrápoló napraforgómag olajat és shea vajat is tartalmaz, az illata pedig igazi csokis, édes. A szemcsék közepes méretűek, ezért esetében tényleg nem szükségesek a heves mozdulatok, teszi a dolgát anélkül is rendesen.

A téma pucérkodója a Lush Scrubee Body Butter, a cuki méhecske alakú testradír igencsak érti a dolgát, 30 vélemény után is 4,93-as értékelésű. Ezt azzal érdemelte ki, hogy amellett, hogy radírozó képessége is remek, szépen ápolja, hidratálja is közben a bőrt és az illata is mennyei, amit ráadásul sokáig érezhetünk magunkon.

Izgalmas újdonságnak számít a PHB Ethical Beauty Coffee Bean Scrub & Mask, ami organikus összetevőket, esszenciális olajakat tartalmaz és a kávészemcsék erejével radírozza a bőrt. Többfunkciós készítmény, amellett, hogy testradírként használható, arcon fizikai hámlasztóként és maszkként is bevethető. Tubusa 100%-ig újrahasznosítható műanyagból készült, a kupak pedig részben fából, igazodva a márka etikus szépségápolási elveihez.

Hatalmas és kiadós alternatíva az Organic Shop Papaya Juice Bőrradír Bio Papayával és Cukorral, ami a márka legnépszerűbb KM-es testradírja. Egy másik variánsa épp májusban volt havi kedvenc, a márka úgy tűnik, tud valamit. 4,68-as értékelésű a papayás változat, aminek szintén elégedettek voltatok az illatával és hatékonyságával is, valamint úgy láttátok, kevés is elég belőle, így a 250 ml-es tégely jó sok időre elég testradírt tartalmaz.

A luxusmárkák közül az Elemis Frangipani Monoi Salt Glow Testradír eddig csupa kiváló értékelést kapott, a sószemcsékkel dolgozó, frangipáni virágokkal gazdagított készítmény kókuszolajat és tahiti monoi olajat is tartalmaz, amiktől ápolt és puha lesz a bőr. Nem hagy kellemetlen zsíros érzetet, illata pedig sokáig érezhető.