Krémmánia magazin

Ízek, színek, szerelmek (x)

Az Oriflame vibrálóan izgalmas termékekbe csomagolta a nyár esszenciáját! Mert miről is szól a nyár? Azokról a lédús gyümölcsökről és bódító illatokról, melyektől reggeltől estig frissek és energikusak vagyunk. Arról, hogy a bőrünk alá kúsznak a napsugarak, és úgy érezzük, sosem voltunk még ennyire szerelmesek. A könnyed eleganciáról, amivel még forróbbá varázsolhatjuk a fülledt nyárestéket. És a nyugodt naplementékről, amikor igazán feltöltődhetünk. Az Oriflame legújabb katalógusában minden nyári élményhez találsz egy-egy vérpezsdítő újdonságot.

Ébresztő!

A reggeli frissítő zuhanynak számtalan előnye van. Jót tesz a hajadnak és a bőrödnek, erősíti az immunrendszered, javítja a vérkeringesed, megnöveli az energiaszintedet – és az Oriflame nyári újdonságával, a Wake Up Feel Good tusolózselével indíthatod a napod. Egy üde illattal, mely egyszerre lazít el és tölt fel energiával. Még több frissességre vágysz? Próbáld ki a Wake Up Feel Good Eau de Toilette gyümölcsös illatát is élénkítő mentával és a japánból származó juzu zamatos, fűszeres aromájával!

Fokozd a hangulatot!

Készen állsz egy adag érzelmi löketre? Akkor itt az ideje, hogy még jobban érezd magad! Az új Loved Up Feel Good termékcsalád téged is szerelmes hangulatba hoz. Erről a szilva titokzatossága, az afrodiziákumként is ismert fekete bors karakteres aromája és a termékek csodálatos, esszenciális olajokban gazdag formulája gondoskodik. A hatékonyan tisztító tusolózselé érzéki élményét a gyümölcsös Loved Up Feel Good Eau de Toilette teszi teljessé.

Tetőtől talpig a trópusokon

Ezen a nyáron minden a trópusi gyümölcsökről szól! Nem elég, hogy a zamatos, lédús mangó az egyik legjobb szomjoltó, de a bőrödre is kifejezetten jótékony hatást gyakorol. Ezt használja ki a Feet Up limitált kiadású, nyári lábápoló termékcsaládja, mely a tápláló mangó mellett energizáló ginzengkivonatot tartalmaz. A lábradír eltávolítja az érdes bőrt, a lábkrém táplál, a lábspray pedig segít megszüntetni a kellemetlen szagokat. Még több trópusi frissességre vágysz? Próbáld ki a papayakivonattal dúsított Essentials termékcsaládot is, és őrizd meg bőröd puhaságát és hidratáltságát egész nyáron! Az arckrém simábbá és ragyogóbbá varázsolja a bőröd, az arctisztító pedig anélkül távolítja el a szennyeződéseket, hogy kiszárítaná a bőröd.

Egy szempillantás alatt

Az első benyomáshoz sokszor egy szemvillanás is elég, ezért nagyon fontos, milyen pillák koronázzák a tekintetedet. Különösen ilyenkor, nyáron. A The ONE 5 az 1-ben WonderLash XXL eddig is sokat tudott a szempillákról. Megemelte, dúsította, táplálta, szétválasztotta és hosszabbította a pillákat. Egyedülálló formulája ezentúl már nemcsak csomó- és foltmentes, de vízálló is! Káprázatos hatás, intenzív ápolás és akár 33%-kal dúsabbnak látszó, igéző pillák. Kell ennél több?

A cikk az Oriflame támogatásával készült.