Krémmánia magazin

Makeup Revolution London – Tavaszi Forradalom (x)

A tavasz a megújulás, a felfrissülés időszaka, amikor a természet és a színek élénkebbé, vibrálóbbá válnak új lendületet adva a mindennapoknak. A Revolution, melynek mára védjegyévé vált a véget nem érő, folyamatos megújulás, az innovációkra való törekvés, tavasszal sem okoz csalódást a sminktermékek kedvelőinek, hiszen számtalan újdonsággal, káprázatos színekkel és a már megszokott elegáns, szemet gyönyörködtető csomagolású palettákkal lopja be magát a márka szerelmeseinek szívébe és neszesszereibe.

MATTE BASE Alapozó

A hazai állványok polcairól már nagyon hiányoltuk mindannyian a Revolution alapozókat, melyek végre 2019 tavaszán meg is érkeznek. A Matte Base alapozó tökéletes választás azok számára, akiknek kifényesedésre hajlamos, tág pórusú az arcbőre, illetve azoknak is, akik egyszerűen csak egész napon át tartó matt arcbőrt szeretnének. Magas fedőképességű alapozó, mely nem nehezíti el a bőrt. Kellemes, könnyed bőrérzetet hagy, miközben jelentősen csökkenti a pórusok láthatóságát. Májusban 7 árnyalatban érkezik, praktikus, utazóbarát, tubusos kiszerelésben. Vegán és állatkísérletmentes termék. Olajmentes.

HYALURONIC FIXING SPRAY Sminkfixáló

Íme a sminkfixáló spray-k családjának legújabb tagja, a hialuront tartalmazó fixáló permet. A fixáló nátrium-hialuronátot tartalmaz, mely a hialuronsav stabilabb, kozmetikumok összetevőjeként gyakrabban alkalmazott változata, hatásában megegyezik a klasszikus, folyékony, többnyire a gyógyászatban alkalmazott hialuronsavval. A hatóanyag napjainkban igazi szupersztár az összetevők rangsorában, hiszen mélyen behatol a bőrbe, ahol hosszú időre képes megkötni a vizet, ezáltal a bőrt teltté, hidratálttá varázsolja. Az eredmény hidratált, élettel teli arcbőr és tökéletes smink egész nap. Állatkísérletmentes termék.

THE MASCARA REVOLUTION Szempillaspirál

Higgy a szemednek! Trükkök nélküli, valódi hatás. Még keresed a tökéletes spirált? Próbáld ki a legújabb Revolution szempillaspirált, melynek homokóra alakú keféje minden egyes szempilládat könnyedén elér, miközben a mélyfekete pigmentek káprázatosan dússá és hosszúvá varázsolják a pilláidat. Nem kenődik el, nem pereg le, a krémes állagú festék megtapad a pillákon és gyönyörű, igéző szemeket varázsol. Vegán és állatkísérletmentes termék.

THE LINER REVOLUTION Szemhéjtus

Hangsúlyozd a tekintetedet a legújabb Revolution filces szemhéjtussal! Ultrafekete japán tintát tartalmazó puha filctoll, mellyel könnyedén húzhatsz tökéletes, törésmentes tusvonalat. Mattra száradó, elkenődés -mentes, egész napon át tartó hatás. Állatkísérletmentes termék.

RE-LOADED Szemhéjpúder Paletta

Idén tavasszal megújulnak és egyben lecserélődnek a nagy népszerűségnek örvendő Revolution Redemption paletták és érkeznek helyettük a szemet gyönyörködtető Re-loaded paletták. 2 árnyalat már tavaly ősszel bemutatkozott, ezúttal pedig 6 újabb árnyalat érkezik. Valamennyi palettában 15 gyönyörű, magas pigmenttartalmú matt és csillámló szín található, melyek önmagukban, egymással keverve és egymásra építve is használhatók bármilyen napszakban és alkalomra. Tavasszal érkező 6 új árnyalat: Iconic Division, Velvet Rose, Vitality, Visionary, Newtrals3 és Affection. Állatkísérletmentes termék.

FLAWLESS 3 RESSURECTION FLAWLESS 4 Szemhéjpúder paletta

Mára már a Flawless név egy termékvonallá fejlődött és most hozzánk is érkezik a 2 legifjabb Flawless csemete. A színes csomagolás exkluzív, rendkívül elegáns rose gold palettát rejt, melyet kinyitva elénk tárul 32 féle elképesztően gyönyörű szín, mely bármilyen alkalomra és stílusban elkészíthető smink végtelen tárházát kínálja. Matt és gyöngyházfényű, natúr és élénk árnyalatok sorakoznak, a sminkednek csak a képzelet szabhat határt. Állatkísérlet- és gluténmentes termék.

REVOLUTON X SOPH EXTRA SPICE Szemhéjpúder Paletta

Sophie jött, látott és győzött és immáron második szemhéjpúder palettáját alkotta meg a Revolution gondozásában, mely méltó utódja az első SophX palettának. Az Extra Spice névre keresztelt kiadás a már megszokott módon kicsit sem a visszafogott, nude színeiről híres, megtalálható benne többek között a Vitamin C nevet viselő élénk sárga és a Twenty One fantázianevű meggypiros árnyalat. A 18 féle magas pigmenttartalmú árnyalatból 12 matt és 6 csillámló hatású, melyek egymással jól építhetők, kombinálhatók. A professzionális minőségű paletta a mindig vidám, ragyogó mosolyú Sophiet idézi, nem meglepő, hogy ma az egyik legnépszerűbb Revolution paletta világszerte. Vegán és állatkísérletmentes termék.

REVOLUTION PRIMER

Sminkalap, 4 féle bőrtípusra. Kizárólag a MOM Parkban lévő Müllerben kapható termék!

Hidratáló
Hialuront és E vitamint tartalmazó könnyed, lágy textúrájú, vízbázisú és gyorsan felszívódó primer, mely tökéletesen előkészíti az arcbőrt a sminkelésre. Állatkísérletmentes.

Mattító
Könnyed gélállagú primer, tápláló E vitaminnal, mely megakadályozza az arc kifényesedését. Paraben- és állatkísérletmentes, vegán termék.

Pórusösszehúzó
Selymesen lágy formulájú, barackszínű primer, mely elfedi a tág pórusokat, ezzel egyenletes bőrfelszínt eredményez egész nap. Használd hidratálás után az alapozó felvitele előtt. Vegán, paraben- és állatkísérletmentes termék.

Színkorrekciós
B3 vitamint tartalmazó, zöld színű lágy textúrájú sminkalap, mely semlegesíti a bőr pirosságát. Tökéletes megoldás pattanásokra, hajszálerekre vagy a hiperpigmentáció okozta elszineződésre. Vegán, paraben- és állatkísérletmentes termék.

Termékeinket megtalálod a Rossmann és a Müller Revolution állvánnyal rendelkező üzleteiben, az üzletlista a drogériák internetes felületein, illetve a Facebook oldalunkon elérhető.

A termékekről további információt a Facebook és Instagram oldalunkon találsz.

A cikk a Makeup Revolution London támogatásával készült.